Workshop

Wil je graag een ๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—ธ๐˜€๐—ต๐—ผ๐—ฝ ๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐˜€๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป voor studenten of een andere doelgroep? Laat het me weten! Budget met Danie biedt ๐—ผ๐—ฝ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐—ด๐—ฒ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ธ๐˜๐—ฒ workshops aan die perfect aansluiten bij jouw wensen.

Tijdens de workshops behandel ik ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐˜๐—ต๐—ฒ๐—บ๐—ฎ’๐˜€ die verband houden met financieel beheer. Na het bijwonen van de workshops kunnen deelnemers zelf aan de slag met de opgedane kennis.

Mijn workshops zijn ๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฎ๐—ฎ๐—น als je meer wilt weten over een specifiek financieel onderwerp, maar geen tijd of energie hebt om het zelf uit te zoeken. Denk bijvoorbeeld aan een workshop over ‘Hoe je jouw financiรซn het beste op orde krijgt’.

Wil je jouw ๐—ณ๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐—ป๐—ฐ๐—ถรซ๐—น๐—ฒ ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ป๐—ถ๐˜€ binnen een paar uur ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป? In ongeveer ๐Ÿฎ ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ tijd leg ik op een ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป๐˜ƒ๐—ผ๐˜‚๐—ฑ๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ meer uit over het specifieke onderwerp. Dit bespaart je tijd en levert meteen ๐—ณ๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐—ป๐—ฐ๐—ถ๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฒ๐—น op. Wat de deelnemers leren tijdens de workshop, kan direct thuis worden toegepast!

Dus als je op zoek bent naar een ๐—น๐—ฒ๐˜‚๐—ธ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ workshop om de financiรซle kennis te vergroten, neem dan ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—ฐ๐˜ met me op. Ik stel een workshop samen die ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐—ณ๐—ฒ๐—ฐ๐˜ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐˜€๐—น๐˜‚๐—ถ๐˜ bij de๐—ฏ๐—ฒ๐—ต๐—ผ๐—ฒ๐—ณ๐˜๐—ฒ๐—ป van jouw ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐—น๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐—ฝ.

๐—ฅ๐—ฒ๐—ณ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ถ๐—ฒ๐˜€

Budget met Danie heeft een masterclass verzorgd voor studenten van Hogeschool van Amsterdam met betrekking tot het onderwerp ‘Hoe om te gaan met geld’.

Budget met Danie heeft een aantal trainingen verzorgd voor studenten van ROC Mondriaan met betrekking tot de onderwerpen ‘Financieel inzicht’, ‘Inkomsten en budgetteren’ en ‘Belastingsystemen’.

Budget met Danie heeft tijdens de zomervakantie trainingen verzorgd over het budgetteren voor studenten die zich voorbereiden op hun vervolgonderwijs aan het mbo.

© Copyright 2024 Budget met Danie | Privacy Statement | Cookiebeleid | Algemene voorwaarden