Workshops

Wil je graag voor studenten en of een andere doelgroep een workshop organiseren? Laat het weten! Een op maat gemaakte workshop behoort tot de mogelijkheden.

Tijdens de workshops worden verschillende thema’s behandeld rondom de financiële huishouding. Na het bijwonen van de workshops kan men zelf aan de slag met de opgedane kennis.

Workshops bij Budget met Danie volg je als je meer wilt weten over een financieel onderwerp, maar geen tijd of energie hebt om dat zelf uit te zoeken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een workshop over ‘Hoe je financiën het beste op orde te krijgen’.

Wil je je financiële kennis binnen een aantal uur verbeteren? In ongeveer 2 uur vertel ik op een eenvoudige manier meer over een bepaald onderwerp. Het scheelt je veel tijd en levert meteen financieel voordeel op. Wat je geleerd hebt tijdens de workshop kun je thuis al direct toepassen!

Workshops/Masterclasses over verschillende onderwerpen zullen bij tijds aangekondigd worden. Houdt de website en de social media kanalen van Budget met Danie in de gaten voor de startdata, locatie en kosten.

Referenties

Budget met Danie heeft een Masterclass verzorgd voor studenten van Hogeschool van Amsterdam met betrekking tot het onderwerp ‘Hoe om te gaan met geld’.

Budget met Danie heeft een aantal trainingen verzorgd voor studenten van ROC Mondriaan met betrekking tot de onderwerpen ‘Financieel inzicht’, ‘Inkomsten en budgetteren’ en ‘Belastingsystemen’.

Budget met Danie heeft tijdens de zomervakantie trainingen verzorgd over het budgetteren voor studenten die zich voorbereiden op hun vervolgonderwijs aan het mbo.

Heb je vragen of wil je een workshop verzorgen?

© Copyright 2023 Budget met Danie | Privacy Statement | Algemene voorwaarden