Missie en kernwaarden

Budget met Danie begeleidt ZZP’ers en particulieren die goed verdienen bij het vinden van simpele manieren om hun financiële huishouding (privé en of zakelijk) duurzamer en effectiever aan te pakken. Dit houdt in:

  • 𝗛𝗲𝘁 𝘇𝗼𝗿𝗴𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗶𝗻- 𝗲𝗻 𝗼𝘃𝗲𝗿𝘇𝗶𝗰𝗵𝘁 𝗶𝗻 𝗱𝗲 𝗳𝗶𝗻𝗮𝗻𝗰𝗶ë𝗻
  • 𝗛𝗲𝘁 𝗮𝗮𝗻𝗹𝗲𝗿𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗻𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗶𝗻𝘇𝗶𝗰𝗵𝘁𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝗱𝗲 𝗷𝘂𝗶𝘀𝘁𝗲 𝘃𝗲𝗿𝘀𝗰𝗵𝗶𝗹𝗹𝗲𝗻𝗱𝗲 𝗳𝗶𝗻𝗮𝗻𝗰𝗶ë𝗹𝗲 𝘃𝗮𝗮𝗿𝗱𝗶𝗴𝗵𝗲𝗱𝗲𝗻
  • 𝗛𝗲𝘁 𝘃𝗲𝗿𝘀𝘁𝗲𝗿𝗸𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 (𝗳𝗶𝗻𝗮𝗻𝗰𝗶ë𝗹𝗲) 𝗸𝘄𝗮𝗹𝗶𝘁𝗲𝗶𝘁𝗲𝗻 𝗱𝗶𝗲 𝗷𝗲 𝗮𝗹 𝗯𝗲𝘇𝗶𝘁
  • 𝗛𝗲𝘁 𝘄𝗲𝗿𝗸𝗲𝗻 𝗮𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗷𝘂𝗶𝘀𝘁𝗲 𝗺𝗼𝗻𝗲𝘆 𝗺𝗶𝗻𝗱𝘀𝗲𝘁 𝗲𝗻 𝗴𝗲𝗹𝗱 𝗴𝗲𝗱𝗿𝗮𝗴

Hier is waarin ik jou zal ondersteunen. Een financiële gezonde en stabiele toekomst, zodat je je eindelijk kunt richten op jouw missie en jouw volle potentie (het doen waar je goed in bent) en hierdoor niet afgeleid bent door je financiële leven. Dit is mijn missie!

Budget met Danie staat voor 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗼𝗻𝗹𝗶𝗷𝗸 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁, 𝗵𝗲𝗹𝗱𝗲𝗿𝗲 𝗰𝗼𝗺𝗺𝘂𝗻𝗶𝗰𝗮𝘁𝗶𝗲, 𝗱𝗲𝘀𝗸𝘂𝗻𝗱𝗶𝗴𝗵𝗲𝗶𝗱, 𝗼𝗽𝗹𝗼𝘀𝘀𝗶𝗻𝗴𝘀𝗴𝗲𝗿𝗶𝗰𝗵𝘁, 𝘃𝗲𝗿𝘁𝗿𝗼𝘂𝘄𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝗸𝘄𝗮𝗹𝗶𝘁𝗲𝗶𝘁.

𝗣𝗲𝗿𝘀𝗼𝗼𝗻𝗹𝗶𝗷𝗸 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁: Bij Budget met Danie staat een persoonlijke aanpak voorop. Elke situatie wordt persoonlijk bekeken en geen one size fits all aanpak. Voor jouw financiële uitdagingen vind ik de juiste, passende en persoonlijke oplossingen. Je bent geen nummer in de organisatie, maar juist een nieuwe persoon met zijn/haar eigen achtergrond, hulpvraag, gedragingen en mindset.

𝗛𝗲𝗹𝗱𝗲𝗿𝗲 𝗰𝗼𝗺𝗺𝘂𝗻𝗶𝗰𝗮𝘁𝗶𝗲: Budget met Danie zorgt ervoor dat jij weet waar jij aan toe bent. Er wordt naar de huidige situatie, de doelen en/of wensen gekeken en eerlijk advies gegeven. Ik communiceer hierbij open, helder en begrijpelijk.

𝗗𝗲𝘀𝗸𝘂𝗻𝗱𝗶𝗴𝗵𝗲𝗶𝗱: Ik weet waar ik het over heb. Van huis uit ben ik GGZ-Agoog en heb ik ervaring in de psychiatrische hulpverlening. Daarnaast ben ik een aantal jaren werkzaam geweest voor een grote financiële dienstverlener op de afdeling Bewindvoering, Curatele, WSNP en Schuldhulpverlening. Ik heb hier de nodige kennis en ervaring opgedaan. Verder heb ik verschillende studies gevolgd om zo meer kennis op te doen binnen de budgetcoaching-branche. Met mijn brede kennis, ervaring en persoonlijke kwaliteiten ben ik de toegewezen persoon om jou te helpen bij het vooruitzicht van een gezonde en stabiele financiële toekomst.

𝗢𝗽𝗹𝗼𝘀𝘀𝗶𝗻𝗴𝘀𝗴𝗲𝗿𝗶𝗰𝗵𝘁: Ik zoek en denk altijd in mogelijkheden in plaats van obstakels en streef naar de beste oplossing voor mijn klant. Dit houdt in dat ik jou als klant goed leer kennen en tot creatieve oplossingen kom voor jouw situatie.

𝗩𝗲𝗿𝘁𝗿𝗼𝘂𝘄𝗲𝗻: Ik ben zelf erg gesteld op privacy. Dit is een groot goed en ga hier ook voorzichtig, zorgvuldig en integer mee om. Je kunt erop vertrouwen dat jouw financiële gegevens veilig zijn in mijn handen. Verder is het ook goed om te weten dat ik lid ben van de branchevereniging NVVBS.

𝗞𝘄𝗮𝗹𝗶𝘁𝗲𝗶𝘁: Ik streef naar het maximale, omdat financiën een heel belangrijk punt is ons leven. Het is daarom zeer belangrijk dat er kwaliteit geleverd wordt. Dit is waar Budget met Danie ook voor staat.

© Copyright 2024 Budget met Danie | Privacy Statement | Cookiebeleid | Algemene voorwaarden