Missie en kernwaarden

Budget met Danie begeleidt ZZP’ers en particulieren die goed verdienen bij het vinden van simpele manieren om hun financiële huishouding (privé en of zakelijk) duurzamer en effectiever aan te pakken. Dit houdt in:

  • Het zorgen voor overzicht in de financiën
  • Het aanleren van nieuwe inzichten en de juiste verschillende financiële vaardigheden
  • Het versterken van de (financiële) kwaliteiten die je al bezit
  • Het werken aan de juiste money mindset

Hier is waarin ik jou zal ondersteunen. Een financiële gezonde en stabiele toekomst, zodat je je eindelijk kunt richten op jouw missie en jouw volle potentie (het doen waar je goed in bent) en hierdoor niet afgeleid bent door je financiële leven. Dit is mijn missie!

Budget met Danie staat voor persoonlijk contact, heldere communicatie, deskundigheid, oplossingsgericht, vertrouwen en kwaliteit.

Persoonlijk contact: Bij Budget met Danie staat een persoonlijke aanpak voorop. Elke situatie wordt persoonlijk bekeken en geen one size fits all aanpak. Voor jouw financiële uitdagingen vind ik de juiste, passende en persoonlijke oplossingen. Je bent geen nummer in de organisatie, maar juist een nieuwe persoon met zijn/haar eigen achtergrond, hulpvraag, gedragingen en mindset.

Heldere communicatie: Budget met Danie zorgt ervoor dat jij weet waar jij aan toe bent. Er wordt naar de huidige situatie, de doelen en/of wensen gekeken en eerlijk advies gegeven. Ik communiceer hierbij open, helder en begrijpelijk.

Deskundigheid: Ik weet waar ik het over heb. Van huis uit ben ik GGZ-Agoog en heb ik ervaring in de psychiatrische hulpverlening. Daarnaast ben ik een aantal jaren werkzaam geweest voor een grote financiële dienstverlener op de afdeling Bewindvoering, Curatele, WSNP en Schuldhulpverlening. Ik heb hier de nodige kennis en ervaring opgedaan. Verder heb ik verschillende studies gevolgd om zo meer kennis op te doen binnen de budgetcoaching-branche. Met mijn brede kennis, ervaring en persoonlijke kwaliteiten ben ik de toegewezen persoon om jou te helpen bij het vooruitzicht van een gezonde en stabiele financiële toekomst.

Oplossingsgericht: Ik zoek en denk altijd in mogelijkheden in plaats van obstakels en streef naar de beste oplossing voor mijn klant. Dit houdt in dat ik jou als klant goed leer kennen en tot creatieve oplossingen kom voor jouw situatie.

Vertrouwen: Ik ben zelf erg gesteld op privacy. Dit is een groot goed en ga hier ook voorzichtig, zorgvuldig en integer mee om. Je kunt erop vertrouwen dat jouw financiële gegevens veilig zijn in mijn handen. Verder is het ook goed om te weten dat ik lid ben van de branchevereniging NVVBS.

Kwaliteit: Ik streef naar het maximale, omdat financiën een heel belangrijk punt is ons leven. Het is daarom zeer belangrijk dat er kwaliteit geleverd wordt. Dit is waar Budget met Danie ook voor staat.

© Copyright 2023 Budget met Danie | Privacy Statement | Algemene voorwaarden