Missie en kernwaarden

Budget met Danie begeleidt mensen bij het vinden van manieren om hun financiële huishouding effectiever aan te pakken. Het aanleren van nieuwe inzichten, verschillende vaardigheden, het versterken van de kwaliteiten en het werken aan de mindset is waar ik jou zal ondersteunen.

Jij en ik zien elkaar: Bij Budget met Danie staat een persoonlijke aanpak voorop. Voor jouw financiële uitdagingen vind ik passende en persoonlijke oplossingen.

Heldere communicatie: Budget met Danie zorgt ervoor dat jij weet waar jij aan toe bent. Er wordt naar de huidige situatie, de doelen en/of wensen gekeken en eerlijk advies gegeven. Ik communiceer hierbij open, eerlijk en begrijpelijk.

Ik weet waar ik het over heb: Ik ben jaren werkzaam geweest voor een grote financiële dienstverlener op de afdeling Bewindvoering, Curatele, WSNP en Schuldhulpverlening. Ik heb hier de nodige ervaring opgedaan. Hiernaast heb ik verschillende studies gevolgd om meer kennis op te doen binnen de budgetcoaching-branche. Met mijn brede kennis en persoonlijke kwaliteiten ben ik de toegewezen persoon om jou te helpen bij het vooruitzicht van een gezonde financiële toekomst.

Ik zoek altijd naar mogelijkheden: Mijn denkwijze berust op mogelijkheden in plaats van obstakels en streef naar de beste oplossing voor mijn klanten. Dit houdt in dat ik jou als klant goed leer kennen en tot creatieve oplossingen kom voor jouw situatie.

Je kunt mij vertrouwen: Zelf ben ik erg gesteld op mijn privacy. Dit is een groot goed en ga hier zeer zorgvuldig en integer mee om. Je kunt erop vertrouwen dat jouw (financiële) gegevens veilig zijn in mijn handen.

Ik streef naar het maximale: Omdat financiën een heel belangrijk punt is in ons leven, is het zeer belangrijk dat er kwaliteit wordt geleverd. Dat is waar Budget met Danie ook voor staat!

© Copyright 2023 Budget met Danie | Privacy Statement | Algemene voorwaarden