Veelgestelde vragen

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐˜ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—•๐˜‚๐—ฑ๐—ด๐—ฒ๐˜๐—ฐ๐—ผ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต ๐—ผ๐—ณ ๐˜„๐—ฎ๐˜ ๐—ต๐—ผ๐˜‚๐—ฑ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ถ๐—ป?

Budget met Danie helpt jou om zelfstandig de persoonlijke financiรซn en administratie op orde te brengen en te houden. Ik ga met jou in gesprek over wie je bent en bespreek met jou de huidige financiรซle situatie en waar je graag naar toe wilt werken. Verder zal ik met jou werken aan jouw mindset, gedrag en vaardigheden, omdat er veel meer bij komt kijken dan enkel het geven van tips en of adviezen. Ik heb een achtergrond in de psychiatrische hulpverlening (GGZ-Agoog) en heb verschillende mensen begeleid in hun proces naar zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Deze ervaring en kennis komt terug in mijn coaching. Na de coachingsessies met mij ervaar je een blijvende en duurzame verandering. Mijn focus ligt vooral op jouw money mindset,ย  financiรซle gedrag -en vaardigheden.

๐—ช๐—ฎ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ถ๐˜€ ๐—ฏ๐˜‚๐—ฑ๐—ด๐—ฒ๐˜๐—ฐ๐—ผ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜ ๐—ฑ๐—ถ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฐ๐˜ ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฑ๐˜‡๐—ฎ๐—ฎ๐—บ?

Op het moment dat er sprake is van een crisissituatie. Denk bijvoorbeeld aan een uithuiszetting. Of als er sprake is van problematische schulden. Problematische schulden zijn schulden die niet in 36 maanden afgelost kunnen worden. Hiervoor dient het schuldhulpverleningstraject te worden gestart.

๐—ช๐—ฎ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ถ๐˜€ ๐—ฏ๐˜‚๐—ฑ๐—ด๐—ฒ๐˜๐—ฐ๐—ผ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฒ๐—ณ๐—ณ๐—ฒ๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ณ?

Budgetcoaching is effectief als de klant vooruitgaat, dus als de klant beter in staat is om zijn of haar financiรซle situatie onder controle te houden. Wanneer het traject geslaagd is, hangt af van de klant en de nagestreefde doelen.

๐—ฉ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐˜„๐—ถ๐—ฒ ๐—ถ๐˜€ ๐—ฏ๐˜‚๐—ฑ๐—ด๐—ฒ๐˜๐—ฐ๐—ผ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—ป๐—ด?

Voor iedereen die merkt geen overzicht, inzicht en of controle over de financiรซn te hebben. Denk bijvoorbeeld aan dat je genoeg verdient, maar geen idee hebt waar al jouw geld precies naartoe is gegaan. Of dat het jou steeds niet lukt om jouw financiรซle doelen te behalen.

๐—ช๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ผ๐—บ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐˜‚๐—ฑ๐—ด๐—ฒ๐˜๐—ฐ๐—ผ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต ๐—ฎ๐—น๐˜€ ๐—ถ๐—ธ ๐—ณ๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐—ป๐—ฐ๐—ถ๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐˜‡๐—ผ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป?

Deze vraag wordt vaak gesteld, omdat ik een Budgetcoach ben die gespecialiseerd is in het helpen van mensen met betrekking tot hun financiรซn en of administratie. De reden waarom mensen moeten betalen voor hulp met hun financiรซn of administratie is, omdat men er niet zelf uitkomt na een eigen zoektocht.

Dus de echte vraag zou moeten zijn: ๐—ช๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ผ๐—บ ๐˜‡๐—ผ๐˜‚ ๐—ท๐—ฒ ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ต๐˜‚๐—น๐—ฝ ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—ณ๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐—ป๐—ฐ๐—ถรซ๐—ป? Net zoals een personal trainer of diรซtiste er voor jouw gezondheid is, zo is er ook de Budgetcoach voor jouw financiรซn. Ik ga samen met jou aan de slag voor het creรซren van een gezonde geldrelatie en een financiรซle transformatie!

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

© Copyright 2024 Budget met Danie | Privacy Statement | Cookiebeleid | Algemene voorwaarden