Aanbod

Budget met Danie werkt met een aantal pakketten, omdat niet iedereen hetzelfde nodig heeft en of dezelfde hulpvraag heeft. De bedoeling van de pakketten is jou ondersteunen en op weg te helpen naar zelfstandigheid en een gezonde financiële situatie. De pakketten worden in verschillende vormen aangeboden, zoals een eenmalig afspraak tot een traject van meerdere maanden. Vind je geen pakket dat past bij jouw huidige situatie?

Neem dan contact op en samen zullen wij nagaan wat jij nodig hebt!

Aanbod

Jongeren & Studenten

Heb je moeite met het bijhouden van je geldzaken? Merk je dat je steeds achter de feiten aanloopt, doordat je rekeningen vaak vergeet te betalen? Lukt het jou ook niet om te sparen? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en weet je niet hoe jouw geldzaken te regelen? Geen probleem! Ik help jou graag […]

Bekijk aanbod

Financiële Scan

De Financiële Scan is perfect voor jou wanneer je geen coachingstraject nodig hebt, maar wel graag een goede check wil op je financiën. Dit geldt ook voor wanneer je het gevoel hebt dat je enige tijd het in- en overzicht bent kwijtgeraakt en het hierdoor ook niet lukt om te sparen en of je financiële […]

Bekijk aanbod

Persoonlijke Coaching

Wil je graag 1-op-1 coaching bij jouw financiën gedurende 6 maanden? Denk hierbij aan in- en overzicht creëren in jouw financiën. Met dit pakket gaan wij dieper in op jouw situatie en gaan wij naar de kern. Wat is er precies aan de hand en hoe gaan wij dit zorgvuldig aanpakken? Het is mijn taak […]

Bekijk aanbod

Strippenkaart

Budget met Danie weet als geen ander hoe ingewikkeld en chaotisch de financiën soms kunnen zijn. En dat je het niet altijd alleen kunt oplossen. Vaak helpt een coachingsgesprek om jou weer op de goede weg te helpen. Steeds meer mensen kiezen voor meerdere losse coachingsgesprekken, omdat ze de coaching op specifieke momenten nodig hebben […]

Bekijk aanbod

Geldstrategiesessie

Een geldstrategiesessie is een gratis gesprek dat online zal plaatsvinden. Tijdens een geldstrategiesessie kun je sparren over jouw financiële situatie waarin ik een duidelijk beeld krijg van jou, je financiën, wensen en behoeften. Verder krijg ik inzicht in welke kansen en mogelijkheden er voor jou liggen, zodat je de resultaten gaat behalen en het leven […]

Bekijk aanbod

Workshops

Wil je graag voor studenten en of een andere doelgroep een workshop organiseren? Laat het weten! Een op maat gemaakte workshop behoort tot de mogelijkheden.

Tijdens de workshops worden verschillende thema’s aangekaart rondom de financiële huishouding. Na het bijwonen van de workshops kan men zelf aan de slag met de opgedane kennis.

Workshops bij Budget met Danie volg je als je meer wilt weten over een financieel onderwerp, maar geen tijd of energie hebt om dat zelf uit te zoeken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een workshop over ‘Hoe je financiën het beste op orde te krijgen’.

Wil je je financiële kennis binnen een aantal uur verbeteren? In ongeveer 2 uur vertel ik op een eenvoudige manier meer over een bepaald onderwerp. Het scheelt je veel tijd en levert meteen financieel voordeel op. Wat je geleerd hebt tijdens de workshop kun je thuis al toepassen!

 

Meer info

Workshops

Dit zeggen klanten over Budget met Danie

“Mijn partner en ik hebben allebei een inkomen, maar toch lukt het niet om rond te komen. Ik had hulp nodig, want alleen lukt het niet. Toch durfde ik het niet om mijn financiële situatie met een vreemde te delen.

Wat ben ik ontzettend blij met mijn keuze. Danitia is een oprecht en eerlijk persoon. Zij wist mijn financiële situatie helder in kaart te brengen, een concreet doel met mij op te stellen en een plan van aanpak op te stellen. Danitia is professioneel en kundig en zij heeft haar persoonlijkheid mee.

Zij is warm in het contact en wekt meteen het vertrouwen vertrouwelijk met jouw situatie om te zullen gaan. Op respectvolle manier kijkt zij kritisch naar jouw situatie. Tegelijkertijd weet zij jou gerust te stellen, te complimenteren en te steunen. Zij weet het vertrouwen in eigen kunnen te versterken.”

Mevrouw H.

 

 

“Voordat ik Danitia als mijn budgetcoach had aangesteld, was het niet echt inzichtelijk hoe ik elke maand met een gelimiteerde budget moest rondkomen.  Een girl wil natuurlijk ook naast een budget er goed uitzien en leuke dingen ondernemen zonder het gevoel te hebben die dingen op te geven. Na een aantal sessies met Danitia heb ik inzicht gekregen over mijn uitgave patronen. Ik hoef namelijk niet de dingen op te geven die ik waardevol vind. Heb door de sessies kunnen ervaren dat er betere manieren zijn om te budgetteren met duidelijke en inzichtelijke doelen. Door het stellen van doelen kan ik met geduld die ene aankoop uitstellen zonder dat ik in paniek raak. Want de sessies van Danitia leren je bewust omgaan met patronen. Door niet gunstige patronen te doorbreken voor een betere mindset en uiteindelijk een groeiende portemonnee”

Mevrouw A.

 

 

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?