Aanbod

Ik bied verschillende diensten aan, omdat iedereen andere behoeften en vragen heeft als het gaat om hun financiรซle leven. Het doel van deze diensten is om jou te ondersteunen en op eenvoudige manieren effectiever met je financiรซn om te gaan. De diensten worden aangeboden in verschillende vormen, zoals een ๐—ฉ๐—œ๐—ฃ ๐—ง๐—ฟ๐—ฎ๐—ท๐—ฒ๐—ฐ๐˜, een intensief ๐Ÿญ-๐—ผ๐—ฝ-๐Ÿญ ๐—ฐ๐—ผ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ท๐—ฒ๐—ฐ๐˜, een ๐—ฆ๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ ๐—›๐˜‚๐˜€๐˜๐—น๐—ฒ ๐—ฆ๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ด๐—ถ๐—ฒ๐˜€๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ฒ of een ๐—ผ๐—ป๐—น๐—ถ๐—ป๐—ฒ ๐—ฐ๐˜‚๐—ฟ๐˜€๐˜‚๐˜€.

Heb je hier vragen over? Neem dan gerust ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—ฐ๐˜ met me op!

Aanbod

Persoonlijke Coaching

Wil je graag ๐—ถ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ถ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ ๐Ÿญ-๐—ผ๐—ฝ-๐Ÿญ ๐—ฐ๐—ผ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—ป๐—ด op het gebied van jouw financiรซn gedurende ๐Ÿฏ, ๐Ÿฒ ๐—ผ๐—ณ ๐Ÿต ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ป? Dan is dit pakket perfect voor jou! We gaan samen aan de slag om ๐—ถ๐—ป๐˜‡๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜ te creรซren en ๐˜€๐˜๐—ฟ๐˜‚๐—ฐ๐˜๐˜‚๐˜‚๐—ฟ aan te brengen in jouw financiรซn. Met dit pakket duiken we dieper in jouw situatie en richten we […]

Bekijk aanbod

Side Hustle Strategiesessie

๐—ข๐—ป๐˜๐—ฑ๐—ฒ๐—ธ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฆ๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ ๐—›๐˜‚๐˜€๐˜๐—น๐—ฒ ๐—ฆ๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ด๐—ถ๐—ฒ๐˜€๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ฒ! Heb jij al een ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ท๐—ฒ ๐—ด๐—ฒ๐˜‡๐—ผ๐—ฐ๐—ต๐˜ naar de juiste side hustle, maar heb je nog niet het ๐—ด๐—ฒ๐˜„๐—ฒ๐—ป๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€๐˜‚๐—น๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐˜ behaald? Weet je niet waar te beginnen of hoe je het beste kunt aanpakken? Geen zorgen, ik sta klaar om jou te helpen tijdens de strategiesessie met jouw ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐—ฐ๐—ฟ๐—ฒ๐˜๐—ฒ ๐—ต๐˜‚๐—น๐—ฝ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด. Met […]

Bekijk aanbod

Cursus

๐—ฆ๐˜๐—ฒ๐—น ๐—ท๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ.. Je begint je dag vol ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐˜„๐—ฒ๐—ป en eindigt met een gevoel van ๐˜‡๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ, omdat je nu ๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฟ๐—ผ๐—น๐—ฒ hebt over je financiรซle leven. Je kunt nu ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐˜€๐—ฝ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป, je financiรซn goed bijhouden en indien nodig bijsturen, omdat je ๐—ฑ๐˜‚๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐—ณ๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐—ป๐—ฐ๐—ถรซ๐—น๐—ฒ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป hebt gesteld en weet hoe je ze kunt bereiken. Je […]

Bekijk aanbod

WORKSHOP

Ben je geรฏnteresseerd in het organiseren van een workshop voor studenten of een andere doelgroep? Laat het me weten! Ik bied ๐—ผ๐—ฝ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐—ด๐—ฒ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ธ๐˜๐—ฒ ๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—ธ๐˜€๐—ต๐—ผ๐—ฝ๐˜€ aan die volledig kunnen worden aangepast aan jouw wensen.

Tijdens de workshops worden verschillende onderwerpen besproken die verband houden met financieel beheer. Na het bijwonen van de workshops kunnen de deelnemers de opgedane kennis zelf in de praktijk brengen.

Wil je in slechts een ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ je financiรซle kennis ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป? Neem dan contact met me op. Ik stel een workshop samen die ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐—ณ๐—ฒ๐—ฐ๐˜ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐˜€๐—น๐˜‚๐—ถ๐˜ bij de behoeften van je doelgroep.

 

Meer info

WORKSHOP

โ€œMijn partner en ik hebben allebei een inkomen, maar toch lukt het niet om rond te komen. Ik had hulp nodig, want alleen lukt het niet. Toch durfde ik het niet om mijn financiรซle situatie met een vreemde te delen.

Wat ben ik ontzettend blij met mijn keuze. Danitia is een oprecht en eerlijk persoon. Zij wist mijn financiรซle situatie helder in kaart te brengen, een concreet doel met mij op te stellen en een plan van aanpak op te stellen. Danitia is professioneel en kundig en zij heeft haar persoonlijkheid mee.

Zij is warm in het contact en wekt meteen het vertrouwen vertrouwelijk met jouw situatie om te zullen gaan. Op respectvolle manier kijkt zij kritisch naar jouw situatie. Tegelijkertijd weet zij jou gerust te stellen, te complimenteren en te steunen. Zij weet het vertrouwen in eigen kunnen te versterken.โ€

๐—ฉ๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐˜„ – ๐—ฃ๐—ผ๐—น๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ – ๐Ÿฏ๐Ÿด ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ

 

 

โ€œVoordat ik Danitia als mijn budgetcoach had aangesteld, was het niet echt inzichtelijk hoe ik elke maand met een gelimiteerde budget moest rondkomen.ย  Een girl wil natuurlijk ook naast een budget er goed uitzien en leuke dingen ondernemen zonder het gevoel te hebben die dingen op te geven. Na een aantal sessies met Danitia heb ik inzicht gekregen over mijn uitgave patronen. Ik hoef namelijk niet de dingen op te geven die ik waardevol vind. Heb door de sessies kunnen ervaren dat er betere manieren zijn om te budgetteren met duidelijke en inzichtelijke doelen. Door het stellen van doelen kan ik met geduld die ene aankoop uitstellen zonder dat ik in paniek raak. Want de sessies van Danitia leren je bewust omgaan met patronen. Door niet gunstige patronen te doorbreken voor een betere mindset en uiteindelijk een groeiende portemonnee”

๐—ฉ๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐˜„ – ๐—œ๐—ป๐—ณ๐—น๐˜‚๐—ฒ๐—ป๐—ฐ๐—ฒ๐—ฟ – ๐Ÿฎ๐Ÿฒ ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ

 

 

BENIEUWD NAAR WAT IK VOOR JOU KAN BETEKENEN?

© Copyright 2024 Budget met Danie | Privacy Statement | Cookiebeleid | Algemene voorwaarden