Over mij

De persoon achter
Budget met Danie

Hi, ik ben Danitia. Ik ben 36 jaar en gecertificeerd Budgetcoach. Ik heb een brede kennis op het gebied van de persoonlijke financiën.

Ik ga graag voor mijn doelen en werk hier graag voor. Ik houd van reizen, leuke dingen doen, uit eten. Kortom dingen die geld kosten en dat is niet erg wanneer je ergens graag voor wil werken. Ik houd van geld sparen voor een specifiek doel, zonder dat ik er zelf onder lijd.

Ik heb een achtergrond in de psychiatrische hulpverlening (GGZ-Agoog) en vind het fijn om mensen te coachen en dan vooral mensen (opnieuw) in hun kracht te zetten. Als Budgetcoach help ik je inzicht vanuit een andere hoek te geven in jouw financieel gedrag en mindset, zodat je kan gaan doen wat echt belangrijk is voor jou. In plaats van elke keer de teleurstelling, boosheid en verdriet om jouw geldsituatie.

Geen enkel budget is te klein of groot voor mij. Zelf heb ik ook moeilijke en onzekere tijden meegemaakt en door met een klein budget maandelijks te leven, het werken aan mijn financiële mindset en gedrag heeft er o.a. voor gezorgd dat ik uit de schulden ben geraakt.

Verder ben ik ook aangesloten bij de landelijke branchevereniging Nederlandse Vereniging van Budgetcoaches Schuldhulpverleners, omdat ik graag op hoogte wil blijven over de ontwikkelingen in het werkveld en het belangrijk vind om de kwaliteit te waarborgen.

Mijn werkwijze

Ik werk vanuit een doel- en krachtgerichte benadering. Ik kijk verder dan alleen de financiën. Bij het doelgericht coachen draait het met name om het behalen van financiële doelen. Bij het krachtgericht coachen ligt de focus vooral op wat je kan en niet de beperkingen. Ik heb een achtergrond in de psychiatrische hulpverlening, waardoor deze ervaring en kennis terug komt in mijn coaching. Na een coachingstraject met mij ervaar je een blijvende en duurzame verandering. De focus ligt hierbij niet alleen op je financiële vaardigheden, maar ook op je gedrag en mindset.

Elke situatie is anders. Maar wat wij wel gemeen hebben is geld. Heb je nu ook zoiets van: Ja ik wil mij nu echt gaan richten op mijn dromen of wensen. En wil je even sparren over jouw financiële situatie? Wacht dan niet langer en plan een gratis Geldstrategiesessie!

Wat heb je tenslotte te verliezen?

Dit zeggen klanten over Budget met Danie

Een aantal maanden geleden deed ik mee aan een giveaway van Budget met Danie. Ik was niet de gelukkige winnaar, maar werd tot mijn verbazing benaderd met het bericht toch geholpen te worden door Danitia zelf. Wat een prachtcadeau. Dat nam ik met beide handen aan.

Niet omdat ik verdronk in de schulden of niets te besteden had. Wel was ik totaal de weg kwijt. Ik had geen overzicht meer op wat ik nou precies waaraan kon besteden en iedere maand was mijn geld net iets te snel op. Mijn inkomen is sinds een paar jaar gedaald wegens ziekte en ik had me hieraan (onbewust) dus niet goed genoeg aangepast.

Met deze fijne schop onder mijn kont had ik weer wat overzicht en kon ik weer vooruit. De persoonlijke benadering en de heerlijke Surinaamse gezelligheid die Danitia met zich meebrengt maakte dat ik me gedurende het traject al snel op mijn gemak voelde. De nazorg die zij daarnaast biedt maken voor mij het plaatje compleet.

Danitia, nogmaals hartelijk dank en keep it going!

Vrouw – Beleidsmedewerker – 33 jaar

Ik heb de coaching heel positief ervaren, er is goed geluisterd naar wat de hulpvraag was, een doel gesteld en daar is meteen naar toegewerkt ,daar de coaching op een positieve manier word gegeven en de regie in je eigen handen blijft heb je in mijn beleving de touwtjes in handen. Ik heb inzicht gekregen in mijn inkomen en uitgaven. Ik heb mezelf grenzen gesteld aan wat ik KAN en MAG uitgeven van mezelf.

Wat mij opviel is de positieve benadering, de regie blijft in jouw handen, dat is fijn want het bekende vingertje daar zit je niet op te wachten, geld blijft altijd een moeilijk onderwerp en als je dan de stap neemt om hulp te vragen zit je echt niet te wachten op iemand die het er nog even inwrijft dat je het niet goed hebt gedaan.

Ik vind jouw begeleiding top, respectvol en goed. Je geeft goede kwaliteit handvaten, het is aan de mens wat die er mee doet. Een mens is nooit te oud om wat te leren, maar je moet er wel open voor staan.

Vrouw – Winkelmedewerker – 51 jaar

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?