Over mij

๐—œ๐—ธ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป ๐——๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฎ!

Als gecertificeerd Budgetcoach help ik jou graag op weg naar jouw financiรซle transformatie. Samen zorgen we ervoor dat jij en je financiรซn een vernieuwde versie van jezelf worden!

Ik heb zelf verschillende financiรซle situaties meegemaakt die niet altijd even gemakkelijk waren, waardoor ik mijn eigen overtuigingen over geld ontwikkelde en soms te krampachtig met mijn financiรซn omging. Maar door waardevolle lessen en ervaringen heb ik mijn eigen methode ontwikkeld, die mij heeft ondersteund bij:

  • ๐—›๐—ฒ๐˜ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—บ๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—บ๐—ผ๐—ป๐—ฒ๐˜† ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐˜€๐—ฒ๐˜ ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐—ฑ๐—ฟ๐—ฎ๐—ด.
  • ๐—›๐—ฒ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฟ๐—ผ๐—น๐—ฒ ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—บ๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ฑ, ๐˜‡๐—ผ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐—ถ๐—ธ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—–๐—˜๐—ข ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—บ๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ณ๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐—ป๐—ฐ๐—ถรซ๐—ป ๐—ถ๐—ป ๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ผ๐—บ.
  • ๐—›๐—ฒ๐˜ ๐—ผ๐—ฝ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐—ฐ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐˜ ๐—ฏ๐˜‚๐—ฑ๐—ด๐—ฒ๐˜๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—บ๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ฑ.
  • ๐—›๐—ฒ๐˜ ๐—ฐ๐—ฟ๐—ฒรซ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜‡๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ป๐˜‡๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜, ๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ถ๐—ธ ๐—ธ๐—ผ๐—ป ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—บ๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ณ๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐—ป๐—ฐ๐—ถรซ๐—น๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ.

Het verbeteren van je financiรซle leven is een proces dat tijd en toewijding vereist. Hoeveel inspanning ben jij bereid te leveren om een nieuwe, gezonde financiรซle realiteit te creรซren?

Mijn werkwijze

Als het om geld gaat, is het belangrijk om het volgende te doen:

  • ๐—›๐—ฒ๐˜ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป๐˜‚๐—ถ๐˜ – Transformeer je gedachten en overtuigingen over jezelf en je financiรซn.
  • ๐—›๐—ฒ๐˜ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฏ๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ป๐˜‚๐—ถ๐˜ – Leer strategieรซn om effectief met je financiรซn om te gaan.

Je huidige financiรซle situatie weerspiegelt jouw acties en beslissingen uit het verleden. Als je niet tevreden bent en een andere realiteit wilt creรซren, moet je werken aan je mindset en gedrag. Dit is waar ik samen met mijn klanten aan werk, zodat ze nieuwe keuzes kunnen maken en eindelijk hun financiรซle doelen kunnen bereiken.

Met mijn achtergrond als GGZ Agoog en ervaring in de psychiatrische hulpverlening, heb ik in de afgelopen jaren mensen begeleid naar zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Deze expertise komt terug in mijn coaching. Na mijn coachingsessies zul je een blijvende en duurzame verandering ervaren. Mijn focus ligt op de money mindset, geldgedrag en financiรซle vaardigheden.

Ben je klaar om naar een next level te gaan met je financiรซn? Wacht dan niet langer en bekijk het aanbod waarmee ik je kan helpen!

Wat heb je tenslotte te verliezen? Het is tijd om in actie te komen!

“Ik heb de coaching heel positief ervaren, er is goed geluisterd naar wat de hulpvraag was, een doel gesteld en daar is meteen naar toegewerkt ,daar de coaching op een positieve manier word gegeven en de regie in je eigen handen blijft heb je in mijn beleving de touwtjes in handen. Ik heb inzicht gekregen in mijn inkomen en uitgaven. Ik heb mezelf grenzen gesteld aan wat ik KAN en MAG uitgeven van mezelf.

Wat mij opviel is de positieve benadering, de regie blijft in jouw handen, dat is fijn want het bekende vingertje daar zit je niet op te wachten, geld blijft altijd een moeilijk onderwerp en als je dan de stap neemt om hulp te vragen zit je echt niet te wachten op iemand die het er nog even inwrijft dat je het niet goed hebt gedaan.

Ik vind jouw begeleiding top, respectvol en goed. Je geeft goede kwaliteit handvaten, het is aan de mens wat die er mee doet. Een mens is nooit te oud om wat te leren, maar je moet er wel open voor staan.”

๐—ฉ๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐˜„ โ€“ ๐—ช๐—ถ๐—ป๐—ธ๐—ฒ๐—น๐—บ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ โ€“ ๐Ÿฑ๐Ÿญ ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ

“Een aantal maanden geleden deed ik mee aan een giveaway van Budget met Danie. Ik was niet de gelukkige winnaar, maar werd tot mijn verbazing benaderd met het bericht toch geholpen te worden door Danitia zelf. Wat een prachtcadeau. Dat nam ik met beide handen aan.

Niet omdat ik verdronk in de schulden of niets te besteden had. Wel was ik totaal de weg kwijt. Ik had geen overzicht meer op wat ik nou precies waaraan kon besteden en iedere maand was mijn geld net iets te snel op. Mijn inkomen is sinds een paar jaar gedaald wegens ziekte en ik had me hieraan (onbewust) dus niet goed genoeg aangepast.

Met deze fijne schop onder mijn kont had ik weer wat overzicht en kon ik weer vooruit. De persoonlijke benadering en de heerlijke Surinaamse gezelligheid die Danitia met zich meebrengt maakte dat ik me gedurende het traject al snel op mijn gemak voelde. De nazorg die zij daarnaast biedt maken voor mij het plaatje compleet.

Danitia, nogmaals hartelijk dank en keep it going!”

๐—ฉ๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐˜„ โ€“ ๐—•๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ๐˜€๐—บ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ โ€“ ๐Ÿฏ๐Ÿฏ ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

© Copyright 2023 Budget met Danie | Privacy Statement | Algemene voorwaarden