Over mij

๐—œ๐—ธ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป ๐——๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฎ!

Als gecertificeerd Budgetcoach help ik jou graag op weg naar jouw financiรซle transformatie. Samen zorgen we ervoor dat jij en je financiรซn een vernieuwde versie van jezelf worden!

Ik heb zelf verschillende financiรซle situaties meegemaakt die niet altijd even gemakkelijk waren, waardoor ik mijn eigen overtuigingen over geld ontwikkelde en soms te krampachtig met mijn financiรซn omging. Maar door waardevolle lessen en ervaringen heb ik mijn eigen methode ontwikkeld, die mij heeft ondersteund bij:

  • ๐—›๐—ฒ๐˜ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—บ๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—บ๐—ผ๐—ป๐—ฒ๐˜† ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐˜€๐—ฒ๐˜ ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐—ฑ๐—ฟ๐—ฎ๐—ด.
  • ๐—›๐—ฒ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฟ๐—ผ๐—น๐—ฒ ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—บ๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ฑ, ๐˜‡๐—ผ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐—ถ๐—ธ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—–๐—˜๐—ข ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—บ๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ณ๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐—ป๐—ฐ๐—ถรซ๐—ป ๐—ถ๐—ป ๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ผ๐—บ.
  • ๐—›๐—ฒ๐˜ ๐—ผ๐—ฝ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐—ฐ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐˜ ๐—ฏ๐˜‚๐—ฑ๐—ด๐—ฒ๐˜๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—บ๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ฑ.
  • ๐—›๐—ฒ๐˜ ๐—ฐ๐—ฟ๐—ฒรซ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜‡๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ป๐˜‡๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜, ๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ถ๐—ธ ๐—ธ๐—ผ๐—ป ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—บ๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ณ๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐—ป๐—ฐ๐—ถรซ๐—น๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ.

Het verbeteren van je financiรซle leven is een proces dat tijd en toewijding vereist. Hoeveel inspanning ben jij bereid te leveren om een nieuwe, gezonde financiรซle realiteit te creรซren?

MIJN WERKWIJZE

Als het om geld gaat, is het belangrijk om het volgende te doen:

  • ๐—›๐—ฒ๐˜ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป๐˜‚๐—ถ๐˜ – Transformeer je gedachten en overtuigingen over jezelf en je financiรซn.
  • ๐—›๐—ฒ๐˜ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฏ๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ป๐˜‚๐—ถ๐˜ – Leer strategieรซn om effectief met je financiรซn om te gaan.

Je huidige financiรซle situatie weerspiegelt jouw acties en beslissingen uit het verleden. Als je niet tevreden bent en een andere realiteit wilt creรซren, moet je werken aan je mindset en gedrag. Dit is waar ik samen met mijn klanten aan werk, zodat ze nieuwe keuzes kunnen maken en eindelijk hun financiรซle doelen kunnen bereiken.

Met mijn achtergrond als GGZ Agoog en ervaring in de psychiatrische hulpverlening, heb ik in de afgelopen jaren mensen begeleid naar zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Deze expertise komt terug in mijn coaching. Na mijn coachingsessies zul je een blijvende en duurzame verandering ervaren. Mijn focus ligt op de money mindset, geldgedrag en financiรซle vaardigheden.

Ben je klaar om naar een next level te gaan met je financiรซn? Wacht dan niet langer en bekijk het aanbod waarmee ik je kan helpen!

Wat heb je tenslotte te verliezen? Het is tijd om in actie te komen!

“Hele fijne coach! Stelt je erg op je gemak. Weet waar ze over praat. In welke situatie je ook zit, door het samen aan te pakken krijg je weer vertrouwen in je (financiรซle) toekomst.

Zou iedereen aanraden om eens met een financiรซle/budgetcoach te gaan zitten. En als ik dan iemand mag aanraden is het zeker Budget met Danie!”

“Wat een bijzondere vrouw is Danitia. Niet alleen is ze een fijne en verfrissende coach, maar ze biedt ook nieuwe inzichten en neemt stap voor stap alles door. Haar energie is geweldig en ze laat iedere keer opnieuw zien dat ze er voor je is. Erg toegankelijk en haar stappenplan was zeer behulpzaam. Een duidelijk traject waar ik nog jarenlang van leren en implementeren. Voor degene die zich verder willen ontwikkelen en meer controle willen hebben over hun eigen budget, dan is Danitia goed om te hebben als jou budgetcoach!”

BENIEUWD NAAR WAT IK VOOR JOU KAN BETEKENEN?

© Copyright 2024 Budget met Danie | Privacy Statement | Cookiebeleid | Algemene voorwaarden