Over mij

Ik ben Danitia!

Ik ben gecertificeerd Budgetcoach en help jou naar jouw financiële transformatie. Een vernieuwde versie van jezelf en jouw financiën.

Wanneer je in jouw financiële groei investeert, leer je vaak (althans in mijn geval) van een coach die de financiële struggles heeft gekend en ervoor gezorgd heeft om haar situatie te verbeteren. Van jongs af aan heb ik verschillende financiële situaties meegemaakt die niet altijd even makkelijk waren. Mede hierdoor had ik bepaalde overtuigingen over geld en merkte ook dat ik zo krampachtig met geld omging.

Door de verschillende lessen die ik heb geleerd, het vallen en opstaan vooral, heb ik door de jaren heen een methode voor mezelf ontwikkeld dat heeft geholpen bij: 

  • Hoe aan mijn money mindset en gedrag te werken.
  • Hoe met geld om te gaan (controle), zodat ik de CEO ben van mijn financiën en niet andersom.
  • Hoe te budgetteren (een concreet plan voor mijn geld).
  • Hoe overzicht en inzicht voor mezelf te creëren, zodat ik aan mijn financiële vrijheid kon gaan werken.  

Het werken aan jouw financiële leven is een proces. Hoeveel en wat voor werk ben je bereid te doen om een nieuwe (gezonde) financiële realiteit te creëren?

Mijn werkwijze

Als het om geld gaat is het goed om het volgende te doen:

  • Het werk van binnenuit – Het transformeren van je gedachten en overtuigingen over jezelf en je financiën.
  • Het werk van buitenuit – De strategieën over hoe je met jouw financiën omgaat.

Jouw huidige financiële situatie is een weerspiegeling van jouw acties en beslissingen uit het verleden. Wanneer je hier niet tevreden mee bent en je een andere realiteit wil creëren, zul je aan jouw mindset en gedrag moeten werken. Hier is waar ik o.a. met mijn klanten aan werk, zodat zij andere keuzes maken en hun financiële doelen eindelijk kunnen realiseren.

Van huis uit ben ik GGZ Agoog en heb ik een achtergrond in de psychiatrische hulpverlening. Ik heb de afgelopen jaren verschillende mensen begeleid in hun proces naar zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Deze ervaring en kennis komt terug in mijn coaching. Na de coachingsessies met mij ervaar je een blijvende en duurzame verandering. Mijn focus ligt vooral op jouw money mindset,  financiële gedrag -en vaardigheden.

Heb je nu ook zoiets van: Ja ik wil nu echt naar een next level met mijn financiën. Wacht dan niet langer en bekijk het aanbod waarmee ik jou kan helpen!

Wat heb je tenslotte te verliezen?

Dit zeggen klanten over Budget met Danie

Een aantal maanden geleden deed ik mee aan een giveaway van Budget met Danie. Ik was niet de gelukkige winnaar, maar werd tot mijn verbazing benaderd met het bericht toch geholpen te worden door Danitia zelf. Wat een prachtcadeau. Dat nam ik met beide handen aan.

Niet omdat ik verdronk in de schulden of niets te besteden had. Wel was ik totaal de weg kwijt. Ik had geen overzicht meer op wat ik nou precies waaraan kon besteden en iedere maand was mijn geld net iets te snel op. Mijn inkomen is sinds een paar jaar gedaald wegens ziekte en ik had me hieraan (onbewust) dus niet goed genoeg aangepast.

Met deze fijne schop onder mijn kont had ik weer wat overzicht en kon ik weer vooruit. De persoonlijke benadering en de heerlijke Surinaamse gezelligheid die Danitia met zich meebrengt maakte dat ik me gedurende het traject al snel op mijn gemak voelde. De nazorg die zij daarnaast biedt maken voor mij het plaatje compleet.

Danitia, nogmaals hartelijk dank en keep it going!

Vrouw – Beleidsmedewerker – 33 jaar

Ik heb de coaching heel positief ervaren, er is goed geluisterd naar wat de hulpvraag was, een doel gesteld en daar is meteen naar toegewerkt ,daar de coaching op een positieve manier word gegeven en de regie in je eigen handen blijft heb je in mijn beleving de touwtjes in handen. Ik heb inzicht gekregen in mijn inkomen en uitgaven. Ik heb mezelf grenzen gesteld aan wat ik KAN en MAG uitgeven van mezelf.

Wat mij opviel is de positieve benadering, de regie blijft in jouw handen, dat is fijn want het bekende vingertje daar zit je niet op te wachten, geld blijft altijd een moeilijk onderwerp en als je dan de stap neemt om hulp te vragen zit je echt niet te wachten op iemand die het er nog even inwrijft dat je het niet goed hebt gedaan.

Ik vind jouw begeleiding top, respectvol en goed. Je geeft goede kwaliteit handvaten, het is aan de mens wat die er mee doet. Een mens is nooit te oud om wat te leren, maar je moet er wel open voor staan.

Vrouw – Winkelmedewerker – 51 jaar

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

© Copyright 2023 Budget met Danie | Privacy Statement | Algemene voorwaarden