Side Hustle Strategiesessie

Ontdek de Side Hustle Strategiesessie!

Heb jij al een tijdje gezocht naar de juiste side hustle, maar heb je nog niet het gewenste resultaat behaald? Weet je niet waar te beginnen of hoe je het beste kunt aanpakken? Geen zorgen, ik sta klaar om jou te helpen tijdens de strategiesessie met jouw concrete hulpvraag.

Met mijn begeleiding kun je de volgende voordelen van een side hustle ervaren:

  • Geen salaris naar salaris meer leven: Ik help je bij het vinden van een side hustle die jou een extra inkomen kan bieden, waardoor je niet langer financieel krap hoeft te zitten.
  • Geen maandelijkse overschotten en constante bezuinigingen: Samen zullen we strategieën ontwikkelen om je side hustle werkelijkheid te maken, zodat je niet steeds meer maand overhoudt dan geld en niet voortdurend hoeft te bezuinigen.
  • Je passie uitoefenen naast je huidige baan: Ik help je bij het identificeren van je passie en het omzetten ervan in een side hustle die je kunt combineren met je huidige functie of baan.
  • Realiseren van financiële doelen: Door een extra inkomstenbron te creëren met je side hustle, kun je jouw financiële doelen sneller bereiken en een stabiele financiële toekomst opbouwen.

Wat staat je te wachten tijdens de strategiesessie?

Tijdens de strategiesessie zet ik jou aan het denken met kritische, onderzoekende en concrete vragen. Samen gaan we op zoek naar de perfecte side hustle voor jou en werken we deze uit met een juiste strategie en een concreet stappenplan. We evalueren jouw eerdere pogingen en bespreken wat goed ging, waar je tegenaan liep en hoe het beter kan. Daarnaast krijg je inzicht in de kansen en mogelijkheden die voor jou liggen, zodat jij zelf kunt bepalen welke concrete stappen je moet zetten om echte resultaten te behalen.

Na de sessies zul je vol inspiratie en informatie zitten. Je weet precies wat je te doen staat en je kunt direct aan de slag met de persoonlijke adviezen, het implementeren van je strategie en het uitvoeren van je stappenplan. Er is geen tijd te verliezen, jouw side hustle avontuur begint hier!

Wat gaan wij doen tijdens de Side Hustle Strategiesessie?

We gaan in twee fijne sessies van elk 2 uur samen op zoek gaan naar jouw ideale side hustle. We werken deze grondig uit door de juiste strategie te bepalen en een concreet stappenplan op te stellen.

We duiken in het aspect van timemanagement, zodat je dagelijks kunt werken aan je side hustle en deze goed kunt integreren in je drukke leven.

Ik help je om je mindset en brein te begrijpen, en hoe deze van invloed kunnen zijn op de keuzes die je maakt bij het inslaan van een nieuwe weg. We zullen werken aan het ontwikkelen van een bewuste verandering in je gedrag, want jouw mindset bepaalt immers je gedrag.

Na 90 dagen is er een check-in moment om de voortgang te bespreken en je vragen te beantwoorden. We kijken samen naar wat je tot nu toe hebt bereikt volgens het stappenplan.

Jouw investering voor deze waardevolle sessies bedraagt €495,- exclusief BTW. Het is een investering in jezelf en je toekomstige succes als side hustler!

*Je kunt de Side Hustle Strategiesessie ook uitbreiden met extra coachingsessies. De prijs hiervoor is op aanvraag beschikbaar.

Ander aanbod

Persoonlijke Coaching

Wil je graag intensieve 1-op-1 coaching op het gebied van jouw financiën gedurende 3, 6 of 9 maanden? Dan is dit pakket perfect voor jou! We gaan samen aan de slag om inzicht te creëren en structuur aan te brengen in jouw financiën. Met dit pakket duiken we dieper in jouw situatie en richten we […]

Bekijk aanbod

Financiële Scan

De Financiële Scan is dé oplossing voor een snelle en effectieve check van je financiën. In slechts een halve dag krijg je een compleet overzicht van je financiële situatie, zonder dat het je veel tijd kost. Samen zorgen we voor een stevige basis voor jouw financiën, zodat je precies weet waar je je op moet […]

Bekijk aanbod

Laat je niet weerhouden door twijfels of beperkende overtuigingen! Het is tijd om te starten met jouw financiële reis, zelfs als het eng lijkt. Onthoud: het geheim om vooruit te komen is simpelweg door te beginnen. Verdeel grote taken in kleine behapbare stappen en begin met de eerste taak. Maak een begin, overwin je angsten en zie hoe je stap voor stap groeit naar financiële vrijheid!

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

© Copyright 2023 Budget met Danie | Privacy Statement | Algemene voorwaarden