Werk met mij!

Waarin ben ik anders dan andere Budgetcoaches?

 • Ik ben niet alleen een coach, maar ook iemand die het naleeft en zelf toepast. Van huis uit ben ik GGZ-Agoog en heb ik een achtergrond in de psychiatrische hulpverlener, heb jaren gewerkt bij een grote financiële instelling op de afdeling Bewindvoering, Curatele, Schuldhulpverlening & WSNP, heb de opleiding Zelfstandig Bewindvoering en Budgetcoach afgerond, ben lid van de branchevereniging NVVBS en heb mijn eigen financiële ervaringen overleefd.
 • Bij Budget met Danie combineer ik coaching, educatie en planning. Mijn klanten krijgen hierdoor alle ondersteuning die zij nodig hebben vanuit mijn professionele kennis en ervaring. Ik verander getallen en gedrag. Ik geloof er ook in dat wanneer je het gewenste resultaat wil bereiken, jouw mindset en gedrag in balans moeten zijn. De enige manier om jouw financiële leven te veranderen, is door jouw gedrag te veranderen en om jouw gedrag te veranderen moeten we jouw manier van denken veranderen. Als en wanneer dit gebeurt, laat je jouw oude manieren los en creëer je een nieuw en financieel gezond toekomst.
 • Ik groei met je mee vanaf het moment dat ik jou ontmoet in je financiële reis. Je zult gedurende je reis (aan het begin) ondersteuning nodig hebben. Het is mijn missie om jou succesvol te begeleiden, waar je nu bent en ook terwijl je jouw groei ervaart.
 • Wanneer ik niet met je kan werken, zal ik je helpen de juiste professional te vinden die je nodig hebt.

Welke verandering kan ik in mijn financiële leven verwachten als ik gebruik maak van jouw hulp?

Ik kan jou alleen begeleiden en instrueren, maar niet motiveren noch dwingen om het werk te doen. Wanneer je mijn begeleiding en instructies opvolgt zul je veranderingen ervaren die mijn klanten hebben ervaren zoals:

 • Minder schulden of schuldenvrij.
 • Binnen 60 – 90 dagen verhoogde maandelijkse besparingen.
 • Het verhogen van het inkomen of creëren van extra (passief) inkomen, zodat het geld voor jou werkt.
 • Betere financiële keuzes maken voor de toekomst.
 • Het werken naar verschillende financiële doelen toe.
 • Een verandering in de mindset over jezelf en geld, die jou in staat stelt de gewenste resultaten te bereiken.
 • Het gebruik van een financieel plan om jouw acties te begeleiden en hiermee de basis leggen voor de toekomst.

Wat doe je eigenlijk als we samenwerken?

Wanneer je je aanmeldt als klant en de betaling is voldaan, begint mijn werk. Ik neem het kennismakingsgesprek goed tot mij en analyseer wat er uit het gesprek is voortgekomen. Aan de hand hiervan beginnen wij het coachingstraject, de Financiële Scan of Geldstrategiesessie. Ik bied jou ondersteuning, informatie en tools die jou zullen helpen bij jouw huiswerk. Ik bied jou mijn kennis en de vaardigheden die ervoor zorgen dat jouw cijfers veranderen. Ook zul je begrijpen hoe je de verschillende financiële tools kunt inzetten die je nodig hebt voor de basis en toekomst.

Tijdens het traject luister ik naar wat je graag wilt voor jezelf en je financiële leven en help je met een financiële plan te maken. Ik ondersteun je bij het aanleren van nieuwe (geld)gewoonten en het doorbreken van blokkades. Dit plan is dan de basis voor je persoonlijke financiën. Hiermee kun je de exacte stappen nemen om de gewenste resultaten te blijven behalen en je financiële doelen te blijven bereiken!

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

© Copyright 2023 Budget met Danie | Privacy Statement | Algemene voorwaarden