Werk met mij!

WAT MAAKT MIJ ANDERS DAN ANDERE BUDGETCOACHES?

  • Ik breng niet alleen coaching, maar ook een schat aan ervaring en expertise met me mee. Mijn achtergrond als GGZ-Agoog en mijn werk in de psychiatrische hulpverlening hebben mij een diepgaand begrip gegeven van menselijk gedrag en welzijn. Daarnaast heb ik uitgebreide ervaring opgedaan in de financiรซle wereld, met specifieke focus op Bewindvoering, Curatele, Schuldhulpverlening & WSNP. Ik heb de opleiding Zelfstandig Bewindvoering en Budgetcoach met succes afgerond en ben lid van de ๐—ฏ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ด๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ก๐—ฉ๐—ฉ๐—•๐—ฆ.
  • Bij Budget met Danie werk ik aan een totaalaanpak door coaching, educatie en planning te combineren. Mijn klanten kunnen rekenen op volledige ondersteuning gebaseerd op mijn professionele kennis en ervaring. Mijn focus gaat verder dan enkel het veranderen van cijfers; ik richt me op mindset- en gedragsverandering. Ik ben ervan overtuigd dat jouw mindset en gedrag in balans moeten zijn om de gewenste resultaten te behalen. Om jouw financiรซle leven te transformeren, is het nodig om je gedrag aan te passen. En om dat gedrag te veranderen, moeten we jouw manier van denken aanpakken. Zodra dit gebeurt, laat je oude gewoonten los en open je de deur naar een nieuwe, financieel gezonde toekomst.
  • Ik sta aan jouw zijde gedurende de hele financiรซle reis, vanaf het moment dat we elkaar ontmoeten. Vooral aan het begin zul je veel ondersteuning nodig hebben. Mijn doel is om je succesvol te begeleiden, ongeacht waar je je bevindt in jouw groeiproces.

WELKE VERANDERINGEN KAN JE VERWACHTEN IN JOUW FINANCIร‹LE LEVEN MET MIJN BEGELEIDING?

Hoewel ik je kan begeleiden en instrueren, ligt de kracht om veranderingen aan te brengen volledig bij jou. Als je echter mijn begeleiding en instructies opvolgt, zul je positieve veranderingen ervaren, net zoals mijn klanten hebben meegemaakt. Hier zijn enkele resultaten:

  • Werken naar een schuldenvrij bestaan.
  • Verhoogde maandelijkse besparingen binnen 60-90 dagen.
  • Verhoging van het inkomen of creรซren van extra (passief) inkomen.
  • Het maken van betere financiรซle keuzes voor de toekomst.
  • Werken aan verschillende financiรซle doelen.
  • Een verandering in je mindset over jezelf en geld, waardoor je de gewenste resultaten kunt behalen.
  • Het gebruik van een financieel plan om je acties te begeleiden en zo een stevige basis te leggen voor de toekomst.

Met mijn begeleiding kun je jouw financiรซle leven transformeren en stappen zetten richting een stabiele en succesvolle financiรซle toekomst.

WAT DOEN WE EIGENLIJK ALS WE SAMENWERKEN?

Zodra je je aanmeldt als klant en de (termijn)betaling is voldaan, gaan we van start. Ik neem het kennismakingsgesprek goed door en analyseer wat er besproken is. Op basis hiervan beginnen we met het ๐Ÿญ-๐—ผ๐—ฝ-๐Ÿญ ๐—ฐ๐—ผ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ท๐—ฒ๐—ฐ๐˜.

Ik bied je waardevolle informatie en praktische tools aan om je te begeleiden bij je opdrachten. Ik deel mijn kennis en vaardigheden om ervoor te zorgen dat je cijfers veranderen. Daarnaast leer je hoe je verschillende financiรซle tools kunt inzetten om een stevige basis te leggen en te bouwen aan jouw toekomst.

Gedurende het traject stem ik af op wat jij voor jezelf en je financiรซle leven wilt. Hierbij help en ondersteun ik je graag bij jouw leerproces!

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

© Copyright 2024 Budget met Danie | Privacy Statement | Cookiebeleid | Algemene voorwaarden