Werk met mij!

Wat maakt mij anders dan andere Budgetcoaches?

  • Ik ben niet alleen een coach, maar ook iemand die de principes zelf naleeft en toepast. Met mijn achtergrond als GGZ-Agoog en ervaring in de psychiatrische hulpverlening, heb ik jarenlang gewerkt bij een grote financiële instelling op het gebied van Bewindvoering, Curatele, Schuldhulpverlening & WSNP. Ik heb de opleiding Zelfstandig Bewindvoering en Budgetcoach afgerond, ben lid van de branchevereniging NVVBS en heb zelf moeilijke financiële situaties overwonnen.
  • Bij Budget met Danie combineer ik coaching, educatie en planning. Mijn klanten krijgen daardoor alle ondersteuning die ze nodig hebben, gebaseerd op mijn professionele kennis en ervaring. Ik verander niet alleen cijfers, maar ook gedrag. Ik geloof dat om het gewenste resultaat te bereiken, jouw mindset en gedrag in balans moeten zijn. De enige manier om jouw financiële leven te veranderen, is door je gedrag te veranderen en om je gedrag te veranderen, moeten we jouw manier van denken veranderen. Wanneer dit gebeurt, laat je oude gewoonten los en creëer je een nieuwe en financieel gezonde toekomst.
  • Ik groei met je mee vanaf het moment dat we elkaar ontmoeten in jouw financiële reis. Gedurende deze reis zul je (aan het begin) ondersteuning nodig hebben. Mijn missie is om je succesvol te begeleiden, waar je ook bent in jouw groeiproces.

Welke veranderingen kan ik verwachten in mijn financiële leven met jouw hulp?

Ik kan je begeleiden en instrueren, maar ik kan je niet motiveren of dwingen om het werk te doen. Als je echter mijn begeleiding en instructies opvolgt, zul je veranderingen ervaren die mijn klanten hebben ervaren, zoals:

  • Minder schulden of een schuldenvrij bestaan.
  • Verhoogde maandelijkse besparingen binnen 60-90 dagen.
  • Het verhogen van je inkomen of het creëren van extra (passief) inkomen, zodat je geld voor jou gaat werken.
  • Het maken van betere financiële keuzes voor de toekomst.
  • Het werken aan verschillende financiële doelen.
  • Een verandering in je mindset over jezelf en geld, waardoor je in staat bent om de gewenste resultaten te behalen.
  • Het gebruik van een financieel plan om je acties te begeleiden en zo een stevige basis te leggen voor de toekomst.

Met mijn hulp kun je jouw financiële leven transformeren en stappen zetten richting een stabiele en succesvolle financiële toekomst.

Wat doen we eigenlijk als we samenwerken?

Zodra je je aanmeldt als klant en de betaling is voldaan, gaan we aan de slag. Ik neem het kennismakingsgesprek grondig door en analyseer wat er besproken is. Op basis hiervan starten we het coachingstraject, de Financiële Scan of de Side Hustle Strategiesessie. Ik bied je ondersteuning, informatie en tools die je zullen helpen bij je opdrachten. Ik deel mijn kennis en vaardigheden om ervoor te zorgen dat je cijfers veranderen. Daarnaast leer je hoe je verschillende financiële tools kunt gebruiken om een stevige basis te leggen en je toekomst op te bouwen.

Gedurende het traject luister ik naar wat jij graag wilt voor jezelf en je financiële leven, en help ik je bij het opstellen van een financieel plan. Ik ondersteun je bij het aanleren van nieuwe (geld)gewoonten en het doorbreken van blokkades. Dit plan vormt de basis voor je persoonlijke financiën. Hiermee kun je de exacte stappen zetten om blijvende resultaten te behalen en je financiële doelen te bereiken.

Samen werken we aan jouw financiële succes en zorgen we ervoor dat je de controle krijgt over je geld en toekomst. Laten we aan de slag gaan en jouw financiële leven naar nieuw niveau brengen!

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

© Copyright 2023 Budget met Danie | Privacy Statement | Algemene voorwaarden