Persoonlijke Coaching

Wil je graag intensieve 1-op-1 coaching op het gebied van jouw financiën gedurende 3, 6 of 9 maanden? Dan is dit pakket perfect voor jou! We gaan samen aan de slag om inzicht te creëren en structuur aan te brengen in jouw financiën. Met dit pakket duiken we dieper in jouw situatie en richten we ons vooral op de kern. Waar loop je precies tegenaan, wat is de oorzaak en hoe pakken we dit zorgvuldig aan?

Als Budgetcoach is het mijn taak om jou te leren hoe je op simpele manieren jouw financiële huishouding duurzamer en effectiever kunt aanpakken. Tijdens de coaching ligt mijn focus met name op jouw mindset, gedrag en vaardigheden. Ik werk volgens mijn unieke methode, waardoor je na het traject een financiële transformatie hebt doorgemaakt en jezelf en jouw financiën een upgrade hebt gegeven!

Met dit intensieve coachingstraject zul je stap voor stap groeien en verandering ervaren. Samen zorgen we ervoor dat je de nodige tools en technieken hebt om jouw financiële doelen te bereiken. We werken aan het versterken van jouw financiële zelfvertrouwen en het ontwikkelen van gezonde gewoonten die een positieve impact hebben op jouw financiële toekomst.

Als je klaar bent om een mooie transformatie in jouw financiële leven te ondergaan, neem dan contact met mij op en laten we aan de slag gaan!

Wat ontvang je bij dit pakket?

Bij dit pakket ontvang je een uitgebreid scala aan waardevolle ondersteuning en materialen:

  1. Persoonlijke coaching: Gedurende 3, 6 of 9 maanden ontvang je persoonlijke coaching van mij. We kunnen ervoor kiezen om de sessies op locatie of online te houden, afhankelijk van jouw voorkeur.
  2. Coachingsessies: Je krijgt 3, 6 of 9 coachingsessies, waarin we niet alleen inzicht krijgen in jouw financiële situatie, maar ook onderzoeken hoe je met geld omgaat, waarom je bepaalde keuzes maakt en hoe je dit kunt veranderen. We besteden aandacht aan jouw financiële mindset, vaardigheden en gedrag.
  3. Verslagen: Na elke coachingsessie ontvang je een duidelijk verslag, waar je altijd op kunt terugvallen. Zo kun je de besproken punten en adviezen op een later moment nog eens nalezen.
  4. Praktische opdrachten: Tussen de sessies door krijg je praktische opdrachten waaraan je kunt werken. Deze opdrachten helpen je om de besproken inzichten en adviezen toe te passen in de praktijk.
  5. Interactieve online cursus: Je krijgt toegang tot een online cursus met 6 modules, die je interactief kunt volgen. Daarnaast ontvang je een fysiek werkboek van 70 pagina’s. Deze cursus biedt waardevolle kennis en tools om je financiële situatie te verbeteren.
  6. Budget met Danie jaarplanner: Je ontvangt een speciale jaarplanner van 210 pagina’s, ontworpen door Budget met Danie. Deze planner helpt je bij het organiseren en plannen van je financiën gedurende het jaar.
  7. Ondersteuning via WhatsApp: Tijdens het coachingstraject sta ik klaar om je te ondersteunen via WhatsApp. Je kunt op werkdagen altijd bij mij terecht voor vragen of advies.
  8. Evaluatiegesprek en nazorg: Het traject wordt afgesloten met een evaluatiegesprek. Hierbij zorg ik voor de juiste nazorg om de voortgang van jouw proces bij te houden en eventuele terugval te voorkomen.

Met dit uitgebreide pakket heb je alle tools en ondersteuning die je nodig hebt om een positieve verandering in jouw financiële leven te bewerkstelligen. Samen werken we aan jouw succes en zorgen we ervoor dat je een stevige basis hebt om financiële rust en vrijheid te bereiken.

Wat is jouw investering?

De prijzen zijn op aanvraag beschikbaar.

Meer informatie? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

Ander aanbod

Financiële Scan

De Financiële Scan is dé oplossing voor een snelle en effectieve check van je financiën. In slechts een halve dag krijg je een compleet overzicht van je financiële situatie, zonder dat het je veel tijd kost. Samen zorgen we voor een stevige basis voor jouw financiën, zodat je precies weet waar je je op moet […]

Bekijk aanbod

Side Hustle Strategiesessie

Ontdek de Side Hustle Strategiesessie! Heb jij al een tijdje gezocht naar de juiste side hustle, maar heb je nog niet het gewenste resultaat behaald? Weet je niet waar te beginnen of hoe je het beste kunt aanpakken? Geen zorgen, ik sta klaar om jou te helpen tijdens de strategiesessie met jouw concrete hulpvraag. Met […]

Bekijk aanbod

Laat je niet weerhouden door twijfels of beperkende overtuigingen! Het is tijd om te starten met jouw financiële reis, zelfs als het eng lijkt. Onthoud: het geheim om vooruit te komen is simpelweg door te beginnen. Verdeel grote taken in kleine behapbare stappen en begin met de eerste taak. Maak een begin, overwin je angsten en zie hoe je stap voor stap groeit naar financiële vrijheid!

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

© Copyright 2023 Budget met Danie | Privacy Statement | Algemene voorwaarden