Persoonlijke Coaching

Wil je graag ๐—ถ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ถ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ ๐Ÿญ-๐—ผ๐—ฝ-๐Ÿญ ๐—ฐ๐—ผ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—ป๐—ด op het gebied van jouw financiรซn gedurende ๐Ÿฏ, ๐Ÿฒ ๐—ผ๐—ณ ๐Ÿต ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ป? Dan is dit pakket perfect voor jou! We gaan samen aan de slag om ๐—ถ๐—ป๐˜‡๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜ te creรซren en ๐˜€๐˜๐—ฟ๐˜‚๐—ฐ๐˜๐˜‚๐˜‚๐—ฟ aan te brengen in jouw financiรซn. Met dit pakket duiken we dieper in jouw situatie en richten we ons vooral op ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐—ป. Waar loop je precies tegenaan, wat is de oorzaak en hoe pakken we dit zorgvuldig aan?

Als Budgetcoach is het mijn taak om jou te leren hoe je op ๐˜€๐—ถ๐—บ๐—ฝ๐—ฒ๐—น๐—ฒ ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป jouw financiรซle huishouding ๐—ฑ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ๐˜‡๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ en ๐—ฒ๐—ณ๐—ณ๐—ฒ๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ kunt aanpakken. Tijdens de coaching ligt mijn focus met name op jouw ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐˜€๐—ฒ๐˜, ๐—ด๐—ฒ๐—ฑ๐—ฟ๐—ฎ๐—ด ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐—ถ๐—ด๐—ต๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป. Ik werk volgens mijn ๐˜‚๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐˜๐—ต๐—ผ๐—ฑ๐—ฒ, waardoor je na het traject een financiรซle transformatie hebt doorgemaakt en jezelf en jouw financiรซn een ๐˜‚๐—ฝ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—ฑ๐—ฒ hebt gegeven!

Met dit intensieve coachingstraject zul je stap voor stap ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐—ถ๐—ฒ๐—ป en ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด ervaren. Samen zorgen we ervoor dat je de nodige tools en technieken hebt om jouw ๐—ณ๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐—ป๐—ฐ๐—ถรซ๐—น๐—ฒ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป te bereiken. We werken aan het versterken van jouw ๐—ณ๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐—ป๐—ฐ๐—ถรซ๐—น๐—ฒ ๐˜‡๐—ฒ๐—น๐—ณ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐˜„๐—ฒ๐—ป en het ontwikkelen van ๐—ด๐—ฒ๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐—ด๐—ฒ๐˜„๐—ผ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป die een positieve impact hebben op jouw financiรซle toekomst.

Als je klaar bent om een ๐—บ๐—ผ๐—ผ๐—ถ๐—ฒ ๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐˜€๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ in jouw financiรซle leven te ondergaan, neem dan ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—ฐ๐˜ met mij op en laten we aan de slag gaan!

WAT ONTVANG JE BIJ DIT PAKKET?

Bij dit pakket ontvang je een uitgebreid scala aan waardevolle ondersteuning en materialen:

  1. ๐—–๐—ผ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ฒ๐˜€: Je krijgt 3, 6 of 9 coachingsessies en 3, 6 of 9 check-in momenten, waarin we niet alleen inzicht krijgen in jouw financiรซle situatie, maar ook onderzoeken hoe je met geld omgaat, waarom je bepaalde keuzes maakt en hoe je dit kunt veranderen. We besteden aandacht aan jouw financiรซle mindset, vaardigheden en gedrag.
  2. ๐—ฉ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—น๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป: Na elke coachingsessie ontvang je een duidelijk verslag, waar je altijd op kunt terugvallen. Zo kun je de besproken punten en adviezen op een later moment nog eens nalezen.
  3. ๐—ฃ๐—ฟ๐—ฎ๐—ธ๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐—ผ๐—ฝ๐—ฑ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ๐—ป: Tussen de sessies door krijg je praktische opdrachten waaraan je kunt werken. Deze opdrachten helpen je om de besproken inzichten en adviezen toe te passen in de praktijk.
  4. ๐—ฃ๐—ฟ๐—ฎ๐—ธ๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐˜๐—ผ๐—ผ๐—น๐˜€: Je ontvangt een digitale Budget met Danie kasboek, maand- en jaaroverzicht template om jouw maandelijkse financiรซn zelf bij te houden.
  5. ๐—ข๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜๐—ฒ๐˜‚๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฎ ๐—ช๐—ต๐—ฎ๐˜๐˜€๐—”๐—ฝ๐—ฝ: Tijdens het coachingstraject sta ik klaar om je te ondersteunen via WhatsApp. Je kunt op werkdagen bij mij terecht voor vragen of advies.
  6. ๐—˜๐˜ƒ๐—ฎ๐—น๐˜‚๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐˜€๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐—ธ ๐—ฒ๐—ป ๐—ป๐—ฎ๐˜‡๐—ผ๐—ฟ๐—ด: Het traject wordt afgesloten met een evaluatiegesprek. Hierbij zorg ik voor de juiste nazorg om de voortgang van jouw proces bij te houden en eventuele terugval te voorkomen.

Met dit uitgebreide pakket heb je alle tools en ondersteuning die je nodig hebt om een positieve verandering in jouw financiรซle leven te bewerkstelligen. Samen werken we aan jouw succes en zorgen we ervoor dat je een stevige basis hebt om financiรซle rust, structuur en vrijheid te bereiken.

WAT IS JOUW INVESTERING?

De prijzen zijn op aanvraag beschikbaar.

๐— ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ? ๐— ๐—ฎ๐—ฎ๐—ธ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—ณ๐˜€๐—ฝ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ธ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ป๐—ถ๐˜€๐—บ๐—ฎ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐—ด๐—ฒ๐˜€๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐—ธ!

Ander aanbod

Side Hustle Strategiesessie

๐—ข๐—ป๐˜๐—ฑ๐—ฒ๐—ธ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฆ๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ ๐—›๐˜‚๐˜€๐˜๐—น๐—ฒ ๐—ฆ๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ด๐—ถ๐—ฒ๐˜€๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ฒ! Heb jij al een ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ท๐—ฒ ๐—ด๐—ฒ๐˜‡๐—ผ๐—ฐ๐—ต๐˜ naar de juiste side hustle, maar heb je nog niet het ๐—ด๐—ฒ๐˜„๐—ฒ๐—ป๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€๐˜‚๐—น๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐˜ behaald? Weet je niet waar te beginnen of hoe je het beste kunt aanpakken? Geen zorgen, ik sta klaar om jou te helpen tijdens de strategiesessie met jouw ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐—ฐ๐—ฟ๐—ฒ๐˜๐—ฒ ๐—ต๐˜‚๐—น๐—ฝ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด. Met […]

Bekijk aanbod

Cursus

๐—ฆ๐˜๐—ฒ๐—น ๐—ท๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ.. Je begint je dag vol ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐˜„๐—ฒ๐—ป en eindigt met een gevoel van ๐˜‡๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ, omdat je nu ๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฟ๐—ผ๐—น๐—ฒ hebt over je financiรซle leven. Je kunt nu ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐˜€๐—ฝ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป, je financiรซn goed bijhouden en indien nodig bijsturen, omdat je ๐—ฑ๐˜‚๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐—ณ๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐—ป๐—ฐ๐—ถรซ๐—น๐—ฒ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป hebt gesteld en weet hoe je ze kunt bereiken. Je […]

Bekijk aanbod

Waarom zou je wachten als je nu kunt beginnen aan jouw financiรซle reis? Laat twijfels en moeilijke gedachten je niet stoppen! Ja, het kan een beetje spannend lijken, maar hier is een geheim: ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—น ๐—ธ๐—น๐—ฒ๐—ถ๐—ป๐—ฒ ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป ๐˜‡๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐—ผ๐˜ ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€๐˜‚๐—น๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐˜.

Zet die allereerste stap en probeer je angsten te overwinnen. Je zult verrast zijn van je groei terwijl je stap voor stap op weg bent naar financiรซle vrijheid.

BENIEUWD NAAR WAT IK VOOR JOU KAN BETEKENEN?

© Copyright 2024 Budget met Danie | Privacy Statement | Cookiebeleid | Algemene voorwaarden