Persoonlijke Coaching

Wil je graag een intensieve 1-op-1 coaching bij jouw financiën gedurende 3 of 6 maanden? Denk hierbij aan in- en overzicht creëren in jouw financiën. Met dit pakket gaan wij dieper in op jouw situatie en gaan wij naar de kern. Waar loop je precies tegenaan en hoe gaan wij dit zorgvuldig aanpakken? Het is mijn taak als Budgetcoach om je te helpen jouw ‘waarom’ en je financiële doelen om te zetten in een duidelijk plan en je vervolgens te helpen om de doelen te bereiken! Mijn focus ligt tijdens de coaching voornamelijk op jouw mindset, gedrag en vaardigheden. Ik werk volgens mijn methode, zodat je na het traject een financiële transformatie hebt doorgemaakt, een ge-upgrade versie van jezelf en je financiën!

Wat ontvang je bij dit pakket?

  1. Ik zal jou persoonlijk coachen gedurende 3 of 6 maanden. Waarvan 3 of 6 coachingsessies op locatie of online. De keuze ligt bij jou. En 3 of 6 check-in momenten online. In een coachingsessie help ik jou niet alleen om inzicht te krijgen in jouw financiële situatie. De coachingsessies geven ook inzicht in de manier waarop je met geld omgaat, waarom je bepaalde keuzes maakt en hoe je dit zou kunnen veranderen. Er zal aandacht worden besteed aan de financiële mindset, vaardigheden en het geld gedrag.
  2. Een duidelijk verslag na iedere coachingsessie.
  3. Praktische opdrachten waaraan je tussen de sessies door kunt werken.
  4. Een interactieve online cursus met 6 modules + fysieke werkboek van 70 pagina’s.
  5. Een digitale Budget met Danie kasboek, maand- en jaaroverzicht template om jouw financiën zelf bij te houden.
  6. Een Budget met Danie jaarplanner van 210 pagina’s.
  7. Support tijdens het coachingstraject via whatsapp, van maandag tot en met vrijdag.
  8. Het traject wordt afgesloten met een evaluatiegesprek. Ik zorg hierbij voor de juiste nazorg om de voortgang van jouw proces bij te houden en om eventuele terugval te voorkomen.

Wat is jouw investering?

Prijzen zijn op aanvraag beschikbaar.

Meer informatie? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

Ander aanbod

Financiële Scan

De Financiële Scan is perfect voor jou wanneer je graag een goede check wil op je financiën middels een eenmalige sessie. De Financiële Scan geeft in korte tijd in- en overzicht in je financiën, zonder dat jij hier veel uren in moet steken. Je kan na de scan direct aan de slag met de persoonlijke […]

Bekijk aanbod

Geldstrategiesessie

Je hebt het al een tijd zelf geprobeerd, maar het heeft nog niet het gewenste resultaat opgeleverd wat je in gedachten had. Daarnaast wil je meer uit jouw financiën halen door de juiste focus en richting. Ik help jou graag tijdens de geldstrategiesessie met jouw concrete financiële hulpvraag. Wat kun je verwachten van de geldstrategiesessie? Tijdens […]

Bekijk aanbod

Soms kun je nog twijfelen of denken dat het niet de juiste tijd of moment is om te starten met jouw financiën. Bedenk dat dit jouw beperkende overtuigingen zijn die ervoor zorgen dat de dingen die nieuw zijn voor jouw mindset, gedrag en vaardigheden gaat uitstellen en uiteindelijk excuusjes gaat verzinnen om jouw gedrag goed te praten. Dus maak een begin aan jouw financiële reis. Iedereen heeft een ander verhaal en dat is oke. Het meest belangrijke is dat je een begin maakt, ook al betekent het dat je het best eng vindt.

“Het geheim om vooruit te komen, is door te beginnen. Het geheim van het beginnen, is door jouw moeilijke en grote taken op te splitsen in kleine behapbare taken en vervolgens met de eerste taak te beginnen.”

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

© Copyright 2023 Budget met Danie | Privacy Statement | Algemene voorwaarden