Persoonlijke Coaching

Wil je graag een intensieve 1-op-1 coaching bij jouw financiën gedurende 6 maanden? Denk hierbij aan in- en overzicht creëren in jouw financiën. Met dit pakket gaan wij dieper in op jouw situatie en gaan wij naar de kern. Waar loop je precies tegenaan en hoe gaan wij dit zorgvuldig aanpakken? Het is mijn taak als Budgetcoach om je te helpen jouw ‘waarom’ en je financiële doelen om te zetten in een duidelijk plan en je vervolgens te helpen om de doelen te bereiken! Mijn focus ligt tijdens de coaching voornamelijk op jouw mindset, gedrag en vaardigheden. Ik werk volgens mijn methode, zodat je na het traject een financiële transformatie hebt doorgemaakt, een ge-upgrade versie!

Voor wie is het coachingspakket?

 • Je bent meer aan het overleven dan leven en ervaart (veel) stress.
 • Je loopt achter de feiten aan en houdt meer maand over dan geld.
 • Je hebt betalingsachterstanden en of beginnende schulden.
 • Je hebt geen overzicht, structuur en discipline als het neerkomt op je financiën.
 • Je staat elke maand rood en het lukt maar niet om de roodstand in te lopen.
 • Je hebt het gevoel dat je vastloopt in je leven en wilt graag vooruit maar ziet geen resultaat van al jouw inspanningen.

Wat ontvang je bij dit pakket?

 1. Ik zal jou persoonlijk coachen gedurende 6 maanden.
 2. Zes coachingsessies op locatie of online. De keuze ligt bij jou.
  In een coachingsessie help ik jou niet alleen om inzicht te krijgen in jouw financiële situatie. De coachingsessie geven ook inzicht in de manier waarop je met geld omgaat, waarom je bepaalde keuzes maakt en hoe je dit zou kunnen veranderen. Er zal aandacht worden besteed aan de financiële mindset, vaardigheden en het geld gedrag.
 3. Een duidelijk verslag van mij na iedere coachingsessie.
 4. Zelf zal je een eigen Budget met Danie logboek bijhouden na iedere coachingsessie. Een logboekje geeft focus, geeft je de ruimte om af en toe opnieuw naar de situatie te kijken en te evalueren.
 5. Ik zal jouw voortgang bijhouden middels een monitoringsformulier. Ik doe een begin-, midden- en eindmeting, zodat ik weet waar ik extra op moet aansturen.
 6. Ik maak een analyse van de financiën en stel dan een uitgebreid budgetplan op. Hier zal ook een financieel maandoverzicht in meegenomen worden.
 7. Je ontvangt een digitale Budget met Danie maandoverzicht (spreadsheet) om jouw maandelijkse financiën zelf bij te houden.
 8. Onbeperkt mail en of Whatsapp contact voor vragen.
 9. Een Budget met Danie jaarplanner. De jaarplanner is een goede tool waarmee je een duidelijk overzicht krijgt in jouw financiële huishouding.
 10. Persoonlijk advies en praktische tips over hoe jouw financiële situatie te verbeteren en of hoe te besparen en sparen.
 11. Een evaluatiegesprek. Ik zorg hierbij voor de juiste nazorg om de voortgang van jouw proces bij te houden en om eventuele terugval te voorkomen.

Wat levert het coachingstraject jou op?

 • Een verbetering in jouw financiële mindset, gedrag en vaardigheden.
 • Het boeken van mooie resultaten tijdens en na het coachingstraject.
 • Je leert omgaan met patronen.
 • Je weet wat je valkuilen zijn en kunt hierop inspelen.
 • Je bent op weg naar een financieel gezonde en zelfstandige toekomst.
 • Je hebt inzicht en grip op jouw uitgavenpatroon.
 • Je hebt duidelijke (financiële) doelen gesteld en kan hier naartoe werken.
 • Je leert op jouw eigen kunnen en eigen financiële keuzes te vertrouwen.
 • Je hebt diverse handvatten voor in de toekomst.
 • Je hebt de regie en bent de CEO van jouw financiën!

Wat is jouw investering?

€995,- inclusief BTW (betaling in 3 of 6 termijnen mogelijk)

Meer informatie? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

Ander aanbod

Financiële Scan

De Financiële Scan is perfect voor jou wanneer je geen coachingstraject nodig hebt, maar wel graag een goede check wil op je financiën. De Financiële Scan geeft in korte tijd in- en overzicht in je financiën, zonder dat jij hier veel uren in moet steken. Je kan na de scan direct aan de slag met […]

Bekijk aanbod

Strippenkaart

Ik weet als geen ander hoe ingewikkeld en chaotisch de financiën soms kunnen zijn. En dat je het niet altijd alleen kunt oplossen. Vaak helpt een coachingsessie om jou weer op de goede weg te helpen. Steeds meer mensen kiezen voor meerdere losse coachingsessies, omdat ze de coaching op specifieke momenten nodig hebben en geen […]

Bekijk aanbod

1-op-1 geldstrategiesessie

Je hebt het al een tijd zelf geprobeerd, maar het heeft nog niet het gewenste resultaat opgeleverd wat je in gedachten had. Daarnaast wil je meer uit jouw financiën halen door de juiste focus en richting. Ik help jou graag tijdens de 1-op-1 geldstrategiesessie met jouw concrete financiële hulpvraag. Wat kun je verwachten van de 1-op-1 […]

Bekijk aanbod

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?