Online training: Aan de slag met je Money Mindset!

๐—•๐—ฒ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ด

Je weet hoe je inkomsten moet genereren en nieuwe kansen moet creรซren om geld te verdienen, maar je merkt dit niet terug in je gedrag wanneer het aankomt op jouw financiรซn. Je schrikt soms zelfs van je eigen acties en ziet het je ook doen, maar kan de vicieuze cirkel maar niet doorbreken.

Weet je waarom niet?
Mijn formule is Mindset + Gedrag = Resultaat. Is je mindset niet wat het moet zijn, zal je niet het gewenste resultaat zien.

Tijdens de online training via Instagram (prive-account) zal ik je in 1,5 – 2 uur meenemen, waarmee ik jou ga helpen een begin te maken aan het werken aan je money mindset. Ik zal een gedeelte van mijn strategie die ik met mijn 1-op-1 klanten deel met jou delen.

๐—ฉ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐˜„๐—ถ๐—ฒ ๐—ถ๐˜€ ๐—ฑ๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ ๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ถ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด: ๐—”๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜€๐—น๐—ฎ๐—ด ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ท๐—ฒ ๐— ๐—ผ๐—ป๐—ฒ๐˜† ๐— ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐˜€๐—ฒ๐˜!
Deze training is perfect voor particulieren en of ZZP’ers. Je verdient genoeg, je weet ongeveer wat je moet doen, maar merkt het niet in je geldgedrag. Je mist net het ene puzzelstukje. Je money mindset staat je nog in de weg. Dit is niet vreemd. Jouw brein, geldbesturingssysteem (zoals ik het wel eens noem) heeft waarschijnlijk veel spam en verkeerde informatie gedownload, terwijl je opgroeide en tot nu.

Ik ga jou tijdens de training meenemen in hoe je een start kan maken om jouw gedownloade programma’s over geld in je brein te herprogrammeren en nog belangrijker hoe je dat zelf kan doen wat duurzaam en blijvend is. Ik ga jou in 1,5 – 2 uur meenemen op een leuke, informatieve en interactieve manier waardoor je verschillende AHA-momenten zal hebben en de informatie zeker blijft hangen.

Je zal na de training direct met de opgedane kennis en opdrachten direct aan de slag kunnen. Ik laat je middels mijn methode nadenken over jouw money mindset, zodat het geen blinde vlek meer voor jou is of iets waar je geen grip op denkt te hebben.

๐——๐—ฒ๐˜๐—ฎ๐—ถ๐—น๐˜€ ๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ถ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด

  • De training kun je terug bekijken ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฎ ๐—œ๐—ป๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—บ.
  • Bij betaling ontvang je de ๐—ฝ๐—ฟ๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ-๐—ฎ๐—ฐ๐—ฐ๐—ผ๐˜‚๐—ป๐˜ waar je je kan aanmelden via Instagram.
  • Je ontvangt een uitgebreid ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฏ๐—ผ๐—ฒ๐—ธ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐Ÿฏ๐Ÿฎ ๐—ฝ๐—ฎ๐—ด๐—ถ๐—ป๐—ฎ’๐˜€ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ผ๐—ฝ๐—ฑ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ๐—ป.
  • Jouw investering is ๐˜€๐—น๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐˜๐˜€ ๐Ÿฒ๐Ÿณ ๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ๐—ผ excl. BTW.
© Copyright 2024 Budget met Danie | Privacy Statement | Cookiebeleid | Algemene voorwaarden