Online training: Aan de slag met je Money Mindset!

Beschrijving

Je weet hoe je inkomsten moet genereren en nieuwe kansen moet creëren om geld te verdienen, maar je merkt dit niet terug in je gedrag wanneer het aankomt op jouw financiën. Je schrikt soms zelfs van je eigen acties en ziet het je ook doen, maar kan de vicieuze cirkel maar niet doorbreken.

Weet je waarom niet?
Mijn formule is Mindset + Gedrag = Resultaat. Is je mindset niet wat het moet zijn, zal je niet het gewenste resultaat zien.

Tijdens de online training via Instagram (prive-account) zal ik je in 1,5 uur meenemen, waarmee ik jou ga helpen een begin te maken aan het werken aan je money mindset. Ik zal een gedeelte van mijn strategie die ik met mijn 1-op-1 klanten deel met jou delen.

Voor wie is deze training: Aan de slag met je Money Mindset!
Deze training is perfect voor particulieren en of ondernemers. Je verdient genoeg, je weet ongeveer wat je moet doen, maar merkt het niet in je geldgedrag. Je mist net het ene puzzelstuk. Je money mindset staat je nog in de weg. Dit is niet vreemd. Jouw brein, geldbesturingssysteem (zoals ik het wel eens noem) heeft waarschijnlijk veel spam en verkeerde informatie gedownload, terwijl je opgroeide en tot nu.

Ik ga jou tijdens de training meenemen in hoe je een start kan maken om jouw gedownloade programma’s in je brein te herprogrammeren en nog belangrijker hoe je dat zelf kan doen wat duurzaam en blijvend is. Ik ga jou in 1,5 uur meenemen op een leuke, informatieve en interactieve manier waardoor je verschillende AHA-momenten zal hebben en de informatie zeker blijft hangen.

Je zal na de training direct met de opgedane kennis en opdrachten aan de slag kunnen. Ik laat je middels mijn methode nadenken over jouw money mindset, zodat het geen blinde vlek meer voor jou is of iets waar je geen grip op denkt te hebben.

Details mini-training

  • De training vindt plaats op 7 september van 11.30 – 13.00 via Instagram.
  • Bij betaling ontvang je de prive-account waar je je kan aanmelden via Instagram.
  • Kan je er niet bij zijn op 7 september, is dat geen probleem want de video kun je twee weken lang terug bekijken.
  • Er zijn een beperkt aantal plekken. VOL=VOL!
  • Je ontvangt een werkboek van 31 pagina’s met opdrachten.
  • Jouw investering is slechts €67 excl. BTW.
© Copyright 2023 Budget met Danie | Privacy Statement | Algemene voorwaarden