Stappenplan: Administratie op orde!


โ‚ฌ 14,95

Heb jij een grote verzameling brieven en ongeopende enveloppen en zie je er als een berg tegenop om alles weg te werken, waardoor je het steeds uitstelt? Of vergeet je af en toe een rekening te betalen voor de vervaldatum en ontvang je onnodig aanmaningen en incassokosten? Zonde!

Met de ๐—ท๐˜‚๐—ถ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐˜€๐˜๐—ฟ๐˜‚๐—ฐ๐˜๐˜‚๐˜‚๐—ฟ wordt het bijhouden van jouw thuisadministratie een piece of cake รฉn houd je aan het einde van de maand vaak ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ฑ ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ.

Beschrijving

Wat ik geregeld van klanten terugkrijg, is dat zij het bijhouden van de thuisadministratie ervaren als een vervelende en zware taak. Het kost tijd en energie en vaak weten ze niet goed waar ze moeten beginnen.

Ondanks dat ze het belang en nut van een geordende administratie wel inzien, is de motivatie ver te zoeken en stellen ze de taak steeds weer uit.

Omdat ik dit kan begrijpen, dacht ik: Danitia hoe kan je alsnog een oplossing bieden voor de mensen die tegen dezelfde situatie aanlopen? Het maken van een duidelijk Stappenplan dus! Voor zowel jouw fysieke als digitale thuisadministratie.

Deze Stappenplan van ๐Ÿญ๐Ÿต ๐—ฝ๐—ฎ๐—ด๐—ถ๐—ป๐—ฎ’๐˜€ is voor jou als je jezelf hier zeker in herkent:

  • Je verdient genoeg, maar je hebt geen overzicht in jouw rekeningen en ontvangt geregeld herinneringen, aanmaningen of incassobrieven.
  • Alle post en of documenten heb je ergens op een grote hoop of ergens in een kast bij elkaar geplaatst.
  • Je voelt van alles in je lijf en hoofd bij het denken aan jouw chaotische administratie.

 

Wat zijn de voordelen van het Stappenplan?

  • ๐—๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜€๐—ฝ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐˜ ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ: Als je papieren of digitale administratie georganiseerd is, bespaart het jou veel tijd bij het zoeken naar documenten. Je hoeft niet te zoeken door stapels papieren om een specifiek document te vinden, omdat je het gemakkelijk kunt vinden in de juiste map.
  • ๐—ฅ๐˜‚๐˜€๐˜ ๐—ถ๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐—ต๐—ผ๐—ผ๐—ณ๐—ฑ ๐—ฒ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐—ด๐˜ ๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ฒ๐˜€๐˜€: Een geordende administratie kan bijdragen aan een gevoel van rust en minder stress. Je hoeft je geen zorgen te maken over het missen van een betalingstermijn of het kwijtraken van belangrijke documenten. Zo heb je meer tijd om te doen wat jij leuk vindt!
  • ๐—๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐˜ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐—น๐˜๐—ฟ๐—ฒ๐—ณ๐—ณ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ: Doordat je administratie geordend is heb je meer overzicht en structuur, waardoor je sneller betalingen kan verrichten omdat je de documenten die je nodig hebt direct kunt vinden.
  • ๐—›๐—ฒ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐—น๐—ฝ๐˜ ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ถ๐—ณ๐˜๐—ฒ: Aangifte doen wordt vanaf nu een makkie en geen hoofdpijn meer, doordat je alle belangrijke documenten nu op รฉรฉn plek hebt.
  • ๐—›๐—ฒ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐—ด๐˜ ๐—ฟ๐—ถ๐˜€๐—ถ๐—ฐ๐—ผ’๐˜€: Door een geordende thuisadministratie ben je up-to-date en zal je geen last meer hebben van aanmaningen of onnodige extra kosten. Hierdoor hou je meer geld over aan het einde van de maand!

Reviews

“Mooi document voor een redelijke prijs. Ik heb een begin gemaakt voor mijn administratie en hou steeds dit document erbij. Het helpt mij echt dank je wel Danie.”

“Danie ik vind dat je het stappenplan helder hebt uitgelegd en kon het goed volgen. Ik voel me hierdoor niet opgejaagd of dat ik heb gefaald fijn is dat. Door dit stappenplan plan ik nu om aan mijn administratie te zitten en het geeft mij meer rust en overzicht. Ga zo door!”

© Copyright 2024 Budget met Danie | Privacy Statement | Cookiebeleid | Algemene voorwaarden