20 januari 2023 – Masterclass: Jouw Financiële Glow-Up!

€250,- excl. BTW

Je werkt heel erg hard, verdient (erg) goed, maar houdt nauwelijks wat over maandelijks. Je betaalt alles geregeld op tijd, maar één of andere manier blijf je achter de feiten aanlopen. Je hebt al van alles geprobeerd. Van tips, adviezen en eventueel gratis cursussen over de financiën, maar de grote financiële doorbraak blijft helaas constant uit.

Dit komt omdat de kern van het probleem niet is aangepakt, maar de symptomen. Tijdens de masterclass ga ik je helpen hoe jij jouw financiën kan upgraden naar een versie 2.0. Jouw persoonlijke Financiële Glow-Up!

Tijdens de masterclass ga ik met jou aan de slag met de volgende punten:

 • 5 belangrijke principes die je moet masteren van de persoonlijke financiën en budgetteren, zodat je ieder jaar een relaxte jaar hebt.
 • 3 krachtige pijlers gericht op het budgetteren: verleden, heden en toekomst. Hoe jij blijvende grip en controle krijgt over jouw financiën.
 • Hoe je effectief en op een duurzame manier slechte gewoontes kunt vermijden en weer jouw focus kunt leggen op wat echt belangrijk is voor jou en je financiën.
 • Een check-in moment na de masterclass om een vinger aan de pols te houden, zodat je de informatie, adviezen en tips goed kan implementeren in jouw huidige financiële leven.
 • Je ontvangt een uitgebreide werkboek waarmee je direct aan de slag gaat tijdens de masterclass.
 • Je ontvangt een Budget met Danie template waar je je financiële leven van een jaar kunt bijhouden en monitoren.
 • Er zal een gastspreker aanwezig zijn om jou een extra persoonlijke boost te geven tijdens jouw financiële reis! Deze gastspreker is niemand minder dan Nicol van @shinintru. Nicol is all about the selfcare. Waarom is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen? Hoe kun je goed voor jezelf zorgen tijdens jouw financiële reis? Want jouw selfcare staat onlosmakelijk verbonden met jouw financiële huishouding!
 • Je ontvangt een goed gevulde goodiebag met praktische en behulpzame middelen.
 • Tijdens de masterclass kun je genieten van een goed verzorgde luxe lunch.
 • Als laatst ontvang je een bewijs van deelname aan de masterclass!

Deze masterclass sluit goed bij jou aan wanneer:

 • Je merkt dat je al enige tijd vast zit in dezelfde situatie.
 • Je hebt geen idee wat je precies aan het doen bent en hebt ook geen strategie/methode om grip te krijgen over jouw financiële leven.
 •  Je voelt je elke keer schuldig als je geld uitgeeft, omdat je weet dat je het beter zou moeten gebruiken.
 • Je zit constant aan jouw spaargeld en hebt bijna geen cent kunnen sparen of vooruitgang geboekt in je spaargeld.
 • Je zit in de ‘net niet’ fase met jouw financiën. Je verdient genoeg maar je kan net niet op de verre en luxe vakantie die je heel graag wilt, dus ga je voor een andere goedkopere bestemming of je kan net niet een huis kopen, want je hebt net niet genoeg spaargeld.
 • Je bent klaar om het nu anders te doen, dan je het hier voor altijd hebt gedaan!

Het is tijd voor een financiële update. Jouw versie 2.0!

Danitia is gecertificeerd Budgetcoach en heeft verschillende mensen geholpen om meer inzicht en overzicht te creëren in hun financiën, het helpen met het realiseren van de financiële doelen en hen helpen opnieuw de controle te krijgen over hun financiën, zodat zij de CEO van hun financiën zijn.

Met haar expertise op het gebied van de mindset, het gedrag en de vaardigheden helpt zij mensen zich te ontwikkelen en groeien in hun financiële huishouding. Als Budgetcoach begeleidt zij gemotiveerde en ambitieuze particulieren en ZZP’ers naar een volgende level met hun financiën.

Ben je er klaar voor om jouw financiën te upgraden naar een next level?

“De masterclass heb ik als fijn en leerzaam ervaren. Ik heb geleerd dat nodig is om met potjes te werken. En het vooral belangrijk is om het te doen. Dus werken aan mindset en discipline.”

“Ik vond het leuk en leerzaam om samen met andere vrouwen te komen en ongegeneerd over geld te praten en te leren. Het niet uitmaakt wat je financiële doelen zijn, je kunt leren van Danitia maar ook van de andere meiden die deelnemen!”

“De ervaringen van anderen en hun kijk op de financiën de knelpunten en de oplossingen vond ik fijn om mee te krijgen. Ik heb geleerd hoe ik meer grip in inzicht op mijn financiën kan krijgen volgens een stappenplan.”

De masterclass vindt plaats op vrijdag 20 januari 2023 in Amsterdam, inclusief een goed verzorgde luxe lunch. Er zijn beperkte aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

Wil je aan de slag om jouw financiële leven een upgrade te geven? Meld je dan aan voor de masterclass!

© Copyright 2023 Budget met Danie | Privacy Statement | Algemene voorwaarden