23 juni 2023 – Masterclass: Jouw Financiële Glow-Up!

€275,- excl. BTW

Je werkt hard en verdient een goed inkomen, maar aan het einde van de maand lijkt er nooit veel geld over te blijven. Je betaalt keurig al je rekeningen op tijd, maar toch voelt het alsof je constant achter de feiten aanloopt. Je hebt al van alles geprobeerd: tips opgevolgd, adviezen gevolgd en zelfs gratis financiële cursussen gevolgd. Maar hoe je het ook draait of keert, die grote financiële doorbraak blijft uit.

Het probleem ligt in het feit dat je tot nu toe alleen maar de oppervlakkige symptomen hebt aangepakt, in plaats van de kern van het probleem aan te pakken. Maar maak je geen zorgen, tijdens deze masterclass ga ik je helpen om jouw financiële leven een ware upgrade te geven. We gaan jouw persoonlijke Financiële Glow-Up realiseren!

Je zult leren hoe je jouw financiële situatie naar een heel nieuw niveau kunt tillen. We gaan dieper graven en de fundamenten van je financiën onder de loep nemen. Ik zal je laten zien hoe je een solide basis kunt leggen voor een gezonde financiële toekomst.

Dus maak je klaar om jouw financiële leven te transformeren naar versie 2.0. Het is tijd om jezelf te voorzien van de kennis, strategieën en inzichten die je nodig hebt om echt vooruitgang te boeken. Samen gaan we werken aan jouw Financiële Glow-Up en ervoor zorgen dat je eindelijk de financiële rust, overzicht en stabiliteit bereikt waar je naar verlangt.

Bij deze fijne masterclass staat groepssamenwerking centraal, met een speciale nadruk op persoonlijke begeleiding. Wat ga je leren tijdens de masterclass:

 • Beheers de vijf belangrijke principes van persoonlijke financiën en maak je klaar om het nieuwe jaar vol vertrouwen tegemoet te treden. Deze principes zullen je helpen om financiële stabiliteit en voldoening te bereiken.
 • De drie krachtige pijlers voor financieel succes: verleden, heden en toekomst. Leer hoe je met deze methode een blijvende grip en controle krijgt over je financiën, zodat je met vertrouwen de toekomst tegemoet kunt gaan.
 • Leer hoe je slechte geld gewoontes kunt vermijden op een duurzame manier en je kunt richten op wat echt belangrijk is voor jou en je financiën. Krijg inzicht in effectieve strategieën om je financiële doelen te bereiken.
 • Er is een check-in moment na de masterclass om een vinger aan de pols te houden, zodat je de opgedane kennis, adviezen en tips op de juiste manier kunt implementeren in jouw huidige financiële leven.
 • Je ontvangt een uitgebreid werkboek van maar liefst 30 pagina’s waarmee je direct aan de slag gaat tijdens de masterclass.
 • Je krijgt toegang tot een exclusief online dashboard waar je je financiële leven van een jaar kunt bijhouden en monitoren.
 • Je ontvangt een goed gevulde goodiebag met praktische en behulpzame middelen.
 • Tijdens de masterclass kun je genieten van een goed verzorgde luxe lunch.
 • Als laatst ontvang je een bewijs van deelname aan de masterclass!

Deze masterclass is perfect voor jou wanneer:

 • Je merkt dat je al een geruime tijd vastzit in dezelfde financiële situatie en geen idee hebt hoe je verder moet.
 • Je een duidelijke strategie of methode mist om grip te krijgen op je financiële leven.
 • Je je telkens schuldig voelt wanneer je geld uitgeeft, omdat je weet dat je het beter zou moeten beheren.
 • Je moeite hebt (gehad) met sparen en nauwelijks vooruitgang hebt geboekt in het opbouwen van je spaargeld.
 • Je je bevindt in de “net niet” fase met je financiën. Je verdient genoeg, maar je kunt net niet die verre en luxe vakantie veroorloven die je zo graag wilt. Je moet dan genoegen nemen met een goedkopere bestemming. Of je kunt net niet dat huis kopen, omdat je net niet genoeg spaargeld hebt.
 • Je klaar bent om dingen anders aan te pakken dan voorheen!

Het is tijd voor een financiële glow-up. Jouw versie 2.0!

Ontmoet Danitia, een gecertificeerde Budgetcoach die de afgelopen jaren talloze mensen heeft bijgestaan bij het verkrijgen van inzicht en overzicht in hun financiën. Ze heeft hen geholpen om hun financiële doelen te realiseren en weer de touwtjes in handen te nemen.

Met haar diepgaande kennis van mindset, gedrag en vaardigheden inspireert Danitia mensen om te groeien en zich te ontwikkelen op financieel gebied. Als Budgetcoach begeleidt ze gemotiveerde individuen en ZZP’ers naar een hoger niveau in hun financiële huishouding.

Ben jij klaar om je financiën naar een next level te tillen? Danitia staat klaar om je te begeleiden op deze spannende reis. Leer hoe je jouw financiën kunt upgraden, zelfvertrouwen kunt opbouwen en de vaardigheden kunt ontwikkelen die nodig zijn voor financieel succes.

Dus, laat de oude gewoontes achter je en omarm een nieuw financieel hoofdstuk vol mogelijkheden. Schrijf je vandaag nog in en bereid je voor op een onvergetelijke reis naar financiële groei!

“De masterclass heb ik als fijn en leerzaam ervaren. Ik heb geleerd dat nodig is om met potjes te werken. En het vooral belangrijk is om het te doen. Dus werken aan mindset en discipline.”

“Ik vond het leuk en leerzaam om samen met andere vrouwen te komen en ongegeneerd over geld te praten en te leren. Het niet uitmaakt wat je financiële doelen zijn, je kunt leren van Danitia maar ook van de andere meiden die deelnemen!”

“De ervaringen van anderen en hun kijk op de financiën de knelpunten en de oplossingen vond ik fijn om mee te krijgen. Ik heb geleerd hoe ik meer grip in inzicht op mijn financiën kan krijgen volgens een stappenplan.”

De masterclass vindt plaats op vrijdag 23 juni 2023, inclusief een goed verzorgde luxe lunch. Er zijn beperkte aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

Wil je aan de slag om jouw financiële leven een upgrade te geven? Meld je dan aan voor de masterclass!

© Copyright 2023 Budget met Danie | Privacy Statement | Algemene voorwaarden