Jaarplanner

€ 27,95

Ben je het zat dat je niet echt weet wat er speelt en wil je meer inzicht in jouw financiën? Dan is de jaarplanner van 162 pagina’s voor jou!

Wat kun je met de jaarplanner?
Met de planner krijg je een duidelijk overzicht in jouw financiële huishouding. Je word je bijvoorbeeld bewust van jouw manier van uitgeven en kan hier dus goed op inspelen. Je wordt gestimuleerd om verschillende financiële doelen te stellen en deze goed in de gaten houden. Aan het einde van elke maand kan je direct zien waar je jouw geld aan hebt uitgegeven en of dit nodig was. Daarnaast leert de planner jou hoe het beste om te gaan met het budget dat je hebt, zodat je maandelijks rond kan komen en eventueel nog kan sparen.

Momenteel zijn de jaarplanners uitverkocht en komt er een nieuwe editie vanaf begin volgend jaar. Houdt hiervoor vooral de social media pagina van Budget met Danie in de gaten via Instagram en Facebook.

Beschrijving

Ben je het zat dat je niet echt weet wat er speelt en wil je meer inzicht en structuur in jouw financiën? Dan is de jaarplanner van 162 pagina’s precies wat je nodig hebt!

De jaarplanner heb ik speciaal ontworpen voor mensen die graag met hun financiën aan de slag willen. Je merkt dat je nog te veel aan het gissen bent of een gat in de hand hebt. Door gebruik te maken van de jaarplanner word je bewust van jouw uitgavenpatroon en kan hier dan op inspelen. Daarnaast stimuleert de jaarplanner jou om na te denken over jouw financiën. Een klant zei het heel mooi: ‘De planner praat tot mij!’ En dat is vooral mijn doel geweest.

 

Wat kun je met de jaarplanner?
Met de planner krijg je een duidelijk overzicht in jouw financiële huishouding. Je word je bijvoorbeeld bewust van jouw manier van uitgeven en kan hier dus goed op inspelen. Je wordt gestimuleerd om verschillende financiële doelen te stellen en deze goed in de gaten houden.
Aan het einde van elke maand kan je direct zien waar je jouw geld aan hebt uitgegeven en of dit nodig was. Daarnaast leert de planner jou hoe het beste om te gaan met het budget dat je hebt, zodat je maandelijks rond kan komen en eventueel nog kun sparen.

 

Wat vind je in de jaarplanner?
Kasboek, financiële doelen, bespaarplan, overzicht inkomsten & uitgaven, spaaroverzicht, schuldenoverzicht, samenvatting van elke maand, zelfreflectie vragen, strategieën en methoden, challenges, motiverende quotes en geldaffirmaties.

 

Wat levert de jaarplanner jou op?

  • Een duidelijk overzicht in jouw financiën.
  • Je word je bewust van jouw uitgavenpatroon.
  • Je wordt gestimuleerd om financiële doelen te stellen en deze te monitoren.
  • Je wordt gestimuleerd te reflecteren over jouw geldgedrag.

 

Wist je dat?

  • De jaarplanner ongedateerd is. Dit betekent dat je de jaarplanner op een willekeurig moment in het jaar kan gebruikten.
  • De jaarplanner goed als cadeau wordt ontvangen. Je kan de jaarplanner ook cadeau doen, daarbij kan je kiezen voor een gratis gepersonaliseerde tekst.

Reviews

“HOE blij ben ik met je planner. Ik heb sinds januari geen uitkering meer, maar weer een baan en gebruik je planner om mn nieuwe extra geld verstandig te gebruiken. Het klinkt als een tellsell-reclame, maar dankzij de planner heb ik de keuze gemaakt om m’n studieschuld vandaag volledig af te lossen en heb ik uitgebreid plannen en doelen met spaarpotjes om m’n spaargeld na die uitgave weer op te bouwen.
Het voelt zo goed. Dankjewel voor deze super fijne tool! Zonder deze structuur was ik hier niet op deze manier mee bezig geweest.”

“Onlangs heb ik de budgetplanner van Budget met Danie aangeschaft. Ten eerste is de planner van ontzettend goede kwaliteit. Beter dan ik had gehoopt zelfs! Het is overzichtelijk, duidelijk, gestructureerd en zelfs te snappen voor mensen die niet bekend zijn met budgetteren. De informatie die erin staat is daarboven op ook nog eens super waardevol. Ik ga deze planner ook voor mijn kinderen aanschaffen. Fijne jaarplanner en absoluut een aanrader.”