Jaarplanner

๐—•๐—ฒ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ด

Ben je het zat dat je niet echt weet wat er speelt en wil je meer inzicht in jouw financiรซn? Dan is de jaarplanner van 222 paginaโ€™s voor jou!

De jaarplanner heb ik ๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—ฐ๐—ถ๐—ฎ๐—ฎ๐—น ๐—ผ๐—ป๐˜๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป voor mensen die graag met hun financiรซn aan de slag willen. Je merkt dat je nog te veel aan het ๐—ด๐—ถ๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—ป bent of een ๐—ด๐—ฎ๐˜ ๐—ถ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ต๐—ฎ๐—ป๐—ฑ hebt. Door gebruik te maken van de jaarplanner word je ๐—ฏ๐—ฒ๐˜„๐˜‚๐˜€๐˜ van jouw uitgavenpatroon en kan hier dan op inspelen. Daarnaast ๐˜€๐˜๐—ถ๐—บ๐˜‚๐—น๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ de jaarplanner jou om na te denken over jouw financiรซn. Een klant zei het heel mooi: ‘De planner praat tot mij!’ En dat is vooral mijn doel geweest.

 

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ฑ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฟ?

Maandoverzicht, kasboek, budgetplanning, schuldenoverzicht, spaaroverzicht, bespaarplan, financiรซle doelen, samenvatting van elke maand, zelfreflectie vragen, strategieรซn en methoden, challenges, motiverende quotes en jouw eigen geldaffirmaties.

 

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—น๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฟ ๐—ท๐—ผ๐˜‚ ๐—ผ๐—ฝ?

  • Een ๐—ฑ๐˜‚๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜‡๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜ in jouw financiรซn per maand รฉn van een jaar.
  • Je word je ๐—ฏ๐—ฒ๐˜„๐˜‚๐˜€๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ด๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐—ฝ๐—ฎ๐˜๐—ฟ๐—ผ๐—ผ๐—ป en kan hierop inspelen.
  • Je wordt gestimuleerd om jouw ๐—ฒ๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ด๐—ถ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐˜๐—ต๐—ผ๐—ฑ๐—ฒelke maand toe te passen.
  • Je wordt gestimuleerd om ๐—ณ๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐—ป๐—ฐ๐—ถรซ๐—น๐—ฒ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป te stellen en deze te monitoren.
  • Je wordt gestimuleerd te ๐—ฟ๐—ฒ๐—ณ๐—น๐—ฒ๐—ฐ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป over jouw ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐—ด๐—ฒ๐—ฑ๐—ฟ๐—ฎ๐—ด en ๐—ณ๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐—ป๐—ฐ๐—ถรซ๐—น๐—ฒ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป.

 

๐—ช๐—ถ๐˜€๐˜ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐˜?

  • De jaarplanner ๐—ผ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ฑ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ is. Dit betekent dat je de jaarplanner op ๐—ฒ๐—น๐—ธ ๐˜„๐—ถ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ๐—ถ๐—ด ๐—บ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜ in het jaar kunt gebruiken en dus niet hoeft te wachten tot januari (het begin van het jaar).
  • De jaarplanner goed als ๐—ฐ๐—ฎ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฎ๐˜‚ wordt ontvangen. Je kunt de jaarplanner ook cadeau doen, daarbij kan je kiezen voor een ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐˜€ ๐—ด๐—ฒ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ผ๐—ป๐—ฎ๐—น๐—ถ๐˜€๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜๐—ฒ๐—ธ๐˜€๐˜. Dit kun je in de notities noteren!
“HOE blij ben ik met je planner. Ik heb sinds januari geen uitkering meer, maar weer een baan en gebruik je planner om mn nieuwe extra geld verstandig te gebruiken. Het klinkt als een tellsell-reclame, maar dankzij de planner heb ik de keuze gemaakt om m’n studieschuld vandaag volledig af te lossen en heb ik uitgebreid plannen en doelen met spaarpotjes om m’n spaargeld na die uitgave weer op te bouwen.
Het voelt zo goed. Dankjewel voor deze super fijne tool! Zonder deze structuur was ik hier niet op deze manier mee bezig geweest.”

“Onlangs heb ik de budgetplanner van Budget met Danie aangeschaft. Ten eerste is de planner van ontzettend goede kwaliteit. Beter dan ik had gehoopt zelfs! Het is overzichtelijk, duidelijk, gestructureerd en zelfs te snappen voor mensen die niet bekend zijn met budgetteren. De informatie die erin staat is daarboven op ook nog eens super waardevol. Ik ga deze planner ook voor mijn kinderen aanschaffen. Fijne jaarplanner en absoluut een aanrader.”

 

 

© Copyright 2024 Budget met Danie | Privacy Statement | Cookiebeleid | Algemene voorwaarden