Cursus

Stel je eens voor..

Je begint je dag vol vertrouwen en eindigt met een gevoel van zekerheid, omdat je weer volledige controle hebt over je financiële leven.

Je kunt nu gericht sparen, je financiën bijhouden en indien nodig bijsturen, omdat je duidelijke financiële doelen hebt gesteld en weet hoe je ze kunt bereiken.

Je hebt volledig inzicht in waar je geld naartoe gaat en je kunt hierop inspelen, want je bent op weg om de CEO van je financiën te worden!

Tijdens de online cursus neem ik je stap voor stap mee om je financiële leven een boost te geven. Ik leer je hoe je structuur kunt aanbrengen in je financiën en hoe je dit ook op lange termijn kunt volhouden, want dat is waar veel mensen moeite mee hebben. Het volhouden en doorzetten, totdat het een natuurlijk onderdeel van je leven wordt. Uiteindelijk zul je plezier gaan ervaren in het beheren van je financiën, in plaats van stress, frustratie, verdriet of teleurstelling.

En ja, dit is ook voor jou weggelegd, zelfs als je denkt: “Gaat dit mij wel lukken?” Absoluut! Het feit dat je jezelf deze vraag stelt, betekent dat je klaar bent voor verandering. Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is in actie komen, en dat gaan we samen doen tijdens de cursus.

Voor wie is deze online cursus: Upgrade je financiën!

Deze cursus is speciaal ontworpen voor particulieren en ZZP’ers die op hun eigen tempo en in hun vertrouwde omgeving aan de slag willen met hun financiële leven, zonder de hulp van een Budgetcoach. Misschien verdien je wel genoeg, en heb je een idee van wat je zou moeten doen, maar zie je het niet terug in je financiële situatie. Je beseft dat je het beter kunt en wilt doen, maar je weet niet precies waar je moet beginnen.

Met 6 modules (16 lessen + zelfreflectiemomenten) en een uitgebreid werkboek van 70 pagina’s biedt deze cursus de perfecte tools en kennis om je financiën naar een hoger niveau te tillen. Je leert stap voor stap hoe je jouw financiële leven kunt upgraden en meer grip kunt krijgen op je geldzaken. 

Dus als je klaar bent om de controle over je financiën in eigen handen te nemen en de nodige veranderingen door te voeren, dan is deze online cursus precies wat je nodig hebt. Begin vandaag nog met het transformeren van je financiële leven en ervaar de voordelen van een upgrade in je financieel leven!

Tijdens de cursus Upgrade je financiën! neem ik je mee op een financiële reis waarin je het volgende zult ontdekken:

  • Hoe je jezelf en je financiële fouten kunt erkennen en accepteren, zodat ze geen obstakel meer vormen op je financiële reis.
  • Hoe je je financiële leven kunt structureren en organiseren op een manier die past bij jouw levensstijl.
  • Hoe je inzicht krijgt in je relatie met geld en hoe je het beste kunt omgaan met angst en stress die hiermee gepaard kunnen gaan.
  • Hoe je werkt aan je money mindset, want jouw gedachten en overtuigingen spelen een grote rol in je financiële gedrag.
  • Hoe je een effectief bestedingsplan maakt en een budget creëert dat op maat is gemaakt voor jouw behoeften en doelen.
  • Hoe je haalbare financiële doelen kunt stellen en concrete stappen kunt zetten om deze te bereiken.
  • Daarnaast zul je ook werken aan je persoonlijke ontwikkeling door middel van zelfreflectiemomenten na elke module.

Kortom, tijdens deze cursus zul je niet alleen je financiën upgraden, maar ook jezelf. Je zult een nieuwe kijk krijgen op geld en financiën, en je zult praktische tools en inzichten krijgen om blijvende veranderingen aan te brengen in je financiële leven. Bereid je voor op een reis vol groei, transformatie en financieel succes!

Na het voltooien van de cursus Upgrade je financiën! zul je de volgende resultaten ervaren:
* Je voelt je zelfverzekerd en hebt een positieve mindset, omdat je de controle en grip hebt over je financiële leven.
* Je werkt gestructureerd en georganiseerd. Je maakt gebruik van een maandelijks of wekelijks budget en bent goed voorbereid op financiële uitdagingen.
* Je hebt volledig overzicht en inzicht in je financiële situatie, waardoor je precies weet waar je aan moet werken als er iets misgaat.
* Je vermijdt niet langer je financiële verantwoordelijkheden, maar je bent juist gemotiveerd en gedisciplineerd om continu te werken aan je financiële reis.
* Je bent op weg om de CEO van je financiële leven te worden en neemt bewuste beslissingen die je dichter bij je financiële doelen brengen.

Veelgestelde vragen

Kan ik starten wanneer ik wil?

Ja, je krijgt na betaling toegang tot de cursus en kunt dan starten wanneer je wil.

Is er een limiet aan de cursus verbonden?

Er is een limiet verbonden aan de cursus, maar het is juist een ruime en flexibele limiet. Je krijgt een volledige toegang tot de cursus gedurende een periode van zes maanden. Dit betekent dat je alle cursusmaterialen en modules online kunt bekijken en volgen op een tempo dat bij jou past.

Ik begrijp dat iedereen verschillende omstandigheden en studietempo’s heeft. Daarom heb ik ervoor gezorgd dat je alle tijd hebt die je nodig hebt om de cursus te doorlopen. Of je nu graag sneller door de modules gaat of juist de tijd neemt om elk onderdeel grondig te bestuderen, het is helemaal aan jou!

Met een toegangsperiode van zes maanden kun je de cursus op jouw eigen tempo voltooien en herhalen indien gewenst. Dit geeft je de flexibiliteit om de cursus aan te passen aan jouw drukke schema en persoonlijke behoeften. Dus maak je geen zorgen, je hebt genoeg tijd om alles uit de cursus te halen en jouw financiële leven naar een hoger niveau te tillen!t de cursus. Je kunt op jouw eigen tempo de cursus online volgen. We hebben allemaal verschillende omstandigheden en studietempo’s, dus dit zal werken op elke manier die je nodig hebt!

Waarom heb ik een limiet gesteld aan de cursus?

Ik begrijp dat het hebben van een limiet misschien wat beperkend lijkt, maar eigenlijk is het juist een belangrijk onderdeel van het succes van de cursus. Het stellen van een limiet heeft verschillende voordelen voor jou als cursist en voor het behalen van optimale resultaten:

Toewijding en focus: Door een limiet te stellen, moedig ik je aan om jezelf volledig te committeren aan de cursus. Het helpt je om tijd en ruimte te creëren in je agenda om je echt te kunnen concentreren op de cursusinhoud. Zo voorkomen we dat de cursus slechts een “bijzaak” wordt die je even snel tussendoor doet. Jouw financiële groei en succes verdienen immers jouw volledige aandacht!

Structuur en planning: Het limiet dwingt je om een realistisch plan te maken voor het voltooien van de cursus. Het helpt je om een tempo en een tijdschema vast te stellen dat bij jou past. Op deze manier kun je jezelf organiseren en gestructureerd werken aan elke module, zodat je de cursus effectief kunt volgen en de geleerde lessen kunt toepassen in je dagelijks leven.

Maximale resultaten: Door een limiet te stellen, stimuleer ik je om het meeste uit de cursus te halen binnen de gegeven periode. Het motiveert je om gefocust te blijven gedurende de cursus. Zo kun je de volledige reis van financiële transformatie doorlopen en echt de gewenste resultaten behalen.

Dus, hoewel het misschien een beetje beperkend lijkt, is het instellen van een limiet een bewuste keuze om jou te helpen het beste uit de cursus te halen. Het zorgt ervoor dat je jezelf de tijd en aandacht geeft die je verdient om jouw financiële leven te upgraden en succesvol te transformeren!

Zijn er opdrachten of oefeningen die ik moet maken?

Absoluut! Tijdens de cursus Upgrade je financiën! zijn er opdrachten en oefeningen die je kunt doen om jouw persoonlijke groei en inzicht te bevorderen. Deze opdrachten zijn speciaal ontworpen om jou te helpen bij jouw financiële reis.

Het mooie is dat er geen goede of foute antwoorden zijn bij deze opdrachten. Het gaat niet om slagen of zakken, maar om jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. De opdrachten vormen een waardevol hulpmiddel om zelfreflectie te stimuleren, nieuwe inzichten te verkrijgen en concrete acties te ondernemen.

Onthoud dat deze cursus jouw persoonlijke reis is. Je kunt de opdrachten en oefeningen op jouw eigen tempo en in jouw eigen stijl voltooien. Het draait allemaal om jou en het creëren van een positieve verandering in jouw financiële leven.

Dus wees gerust, de opdrachten en oefeningen zijn er om jou te ondersteunen en je te helpen groeien, zonder de druk van het moeten slagen of zakken. Geniet van de reis, neem de tijd om jezelf te ontdekken en wees trots op elke stap die je zet op weg naar een betere financiële toekomst!en – deze zijn alleen voor jou bestemd. Dit is een persoonlijke reis en er zijn geen goede of foute antwoorden. Dus je kunt niet slagen of zakken voor deze cursus.

Hoeveel tijd kost de cursus mij?

De cursus hangt af van jouw manier van leren. Ik wil er dus niet perse een tijd aan verbinden. Maar om toch antwoord te geven kan de cursus 2 à 3 weken duren. Het belangrijkste is dat je de tijd neemt die je nodig hebt en niet te snel door de cursus heen raast. Geef jezelf de ruimte om te groeien, te reflecteren en waardevolle inzichten op te doen.

Onthoud dat deze cursus is ontworpen om duurzame veranderingen in je financiële leven aan te brengen. Neem de tijd om de lessen te integreren, de opdrachten serieus te nemen en de onderwerpen echt te begrijpen. Zo zul je optimaal profiteren van de cursus en jezelf de beste kans geven om je financiële leven te upgraden.

Wat heb ik nodig voor de cursus?

Bij deze cursus heb je een aantal eenvoudige benodigdheden nodig om je leerervaring zo optimaal mogelijk te maken. Hier is een lijstje met wat je nodig hebt:

Een laptop, computer of telefoon: Je hebt een apparaat nodig waarmee je toegang hebt tot de online cursusmaterialen. Dit kan een laptop, computer, tablet of zelfs je telefoon zijn. Kies het apparaat waar je het meest comfortabel mee werkt.

Een calculator: Een calculator is handig om berekeningen te maken tijdens de cursus. Het kan helpen bij het opstellen van een budget, het bepalen van financiële doelen en andere financiële berekeningen.

Pen en papier: Tijdens de cursus zul je mogelijk notities willen maken, belangrijke inzichten opschrijven en je gedachten ordenen. Zorg ervoor dat je een pen en wat papier bij de hand hebt om alles te documenteren wat voor jou belangrijk is.

Werkboek: Het werkboek is een belangrijk onderdeel van de cursus en wordt naar het door jou opgegeven adres verzonden. Dit werkboek bevat fijne oefeningen, opdrachten en reflectiemomenten die je helpen bij het integreren van de cursusinhoud in je eigen leven. Zorg ervoor dat je het werkboek ontvangt en binnen handbereik hebt tijdens het volgen van de cursus.

Met deze benodigdheden ben je klaar om aan de slag te gaan met de cursus Upgrade je financiën!

Waar zal de cursus mij brengen?

Deze cursus biedt de mogelijkheid om verschillende doelen te bereiken, afhankelijk van jouw persoonlijke inzet en ambities. De cursus kan je naar het volgende toebrengen:

Financiële stabiliteit: Door de cursus te volgen en de principes en strategieën toe te passen, kun je werken aan het bereiken van financiële stabiliteit. Je leert hoe je je financiën beter kunt organiseren, budgetteren en doelen kunt stellen, zodat je meer grip krijgt op je financiële leven.

Verandering van de money mindset: Als je wilt werken aan je money mindset, zal deze cursus je inzicht geven in jouw relatie met geld en hoe dit je financiële gedrag beïnvloedt. Je leert hoe je belemmerende overtuigingen kunt identificeren en transformeren, zodat je een positievere en gezondere relatie met geld kunt ontwikkelen.

Financiële vrijheid: Voor sommige mensen kan deze cursus zorgen voor een eerste stap richting financiële vrijheid. Door de cursus te volgen en de strategieën van de persoonlijke financiën toe te passen, kun je werken aan het creëren van een stevige financiële basis die je in staat stelt om je financiële doelen na te streven en uiteindelijk meer vrijheid en keuzemogelijkheden te hebben.

Houd er rekening mee dat de cursus jou de tools, kennis en inzichten biedt die je nodig hebt, maar uiteindelijk is het aan jou om deze toe te passen en actie te ondernemen. Hoe ver de cursus je brengt, is afhankelijk van jouw inzet, doorzettingsvermogen en toewijding om de geleerde lessen in de praktijk te brengen.

© Copyright 2023 Budget met Danie | Privacy Statement | Algemene voorwaarden