Cursus

Stel je eens voor..

Je begint en eindigt jouw dag en of week vol vertrouwen en zekerheid omdat je (weer) de controle en grip hebt op jouw financiële leven.

Dat je nu gericht kunt sparen, het kan bijhouden/monitoren en bijsturen waar nodig omdat je de juiste financiële doelen hebt gesteld en ook weet hoe je hier in kan knallen!

Dat je precies op de hoogte bent van waar jouw geld naartoe gaat EN dat je hierop kan inspelen, want je bent op weg om de CEO van je financien te worden!

Tijdens de online cursus neem ik jou stapsgewijs mee in hoe jij jouw financiële leven een extra boost/upgrade kan geven. Hoe er weer structuur is in je financiën en hoe dit ook vol te houden, want hier gaat het vaak mis bij de meeste mensen. Het volhouden en doorzetten, totdat het een onderdeel wordt van je leven. Waarin je uiteindelijk het plezier gaat ervaren om met je financiën bezig te zijn, in plaats van dat je er stress, frustratie, verdriet of teleurstelling van ervaart.

Ja en ook voor jou is dit weggelegd, vooral wanneer je denkt: gaat mij dit nu wel lukken? Ja! Het feit dat je jezelf deze vraag al stelt, betekent dat je klaar bent voor verandering. Het enige wat jij moet doen is in actie komen en dat ga ik samen met jou doen in de cursus.

Voor wie is deze online cursus: Upgrade je financiën!

De cursus van 6 modules (16 lessen + zelfreflectie momenten inclusief werkboek van 70 pagina’s) is perfect voor particulieren en ZZP’ers. Je wil graag in jouw eigen tijd/tempo en vertrouwde omgeving aan de slag met je financiële leven zonder tussenkomst van een Budgetcoach. Je merkt dat je genoeg verdient, ook weet je ongeveer wat je moet doen, maar merkt het niet in je financiële leven. Je weet dat je het beter moet en wil doen, maar weet niet zo goed waar te beginnen.

Tijdens de online cursus ga ik jou meenemen in:

* Hoe je jezelf en je financiële fouten kunt erkennen en accepteren, zodat dit geen blokkade meer vormt in je financiële reis.
* Hoe je je financiële leven kan structureren en organiseren, zodat het past bij jouw levensstijl.
* Hoe je inzicht krijgt in je relatie met geld en hoe het beste om te gaan met angst en stress rondom je financiën.
* Hoe te werken aan jouw money mindset, want dit bepaalt voor een groot deel jouw geldgedrag.
* Hoe je een bestedingsplan maakt en een budget creëert dat voor jou werkt.
* Hoe je haalbare financiële doelen kunt stellen en er naartoe kunt werken.
* Daarnaast ben je ook bezig met persoonlijke ontwikkeling door de zelfreflectie momenten na elke module.

Jouw resultaten na de cursus:

* Je zit lekker in je vel en hebt meer vertrouwen in je eigen kunnen, omdat je (weer) grip en controle hebt over je financiële leven.
* Je gaat gestructureerd en georganiseerd te werk. Je werkt met een maand en of week budget en bent goed voorbereid op wat er gaat komen.
* Je hebt overzicht en inzicht, waardoor als het even mis gaat je precies weet waaraan je moet werken.
* Je steekt je kop niet meer in het zand als het op je financiële leven aankomt, maar je bent juist gemotiveerd en gedisciplineerd om te blijven werken aan je financiële reis.
* Je bent op weg om de CEO van je financiële leven te worden!

Veelgestelde vragen

Kan ik starten wanneer ik wil?

Ja, je krijgt na betaling toegang tot de cursus en kunt dan starten wanneer je wil.

Is er een limiet aan de cursus verbonden?

Ja, je hebt een half jaar lang toegang tot de cursus. Je kunt op jouw eigen tempo de cursus online volgen. We hebben allemaal verschillende omstandigheden en studietempo’s, dus dit zal werken op elke manier die je nodig hebt!

Waarom is er een limiet aan de cursus verbonden?

Omdat het anders te vrijblijvend wordt en de kans groot is dat je of de cursus niet volledig afrond of dat je de cursus even tussen de bedrijven door doet. De bedoeling van het limiet is dat je je gaat committeren aan jezelf, jouw tijd en planning.

Zijn er opdrachten of oefeningen die ik moet maken?

Er zijn opdrachten die je tijdens de cursus kunt doen – deze zijn alleen voor jou bestemd. Dit is een persoonlijke reis en er zijn geen goede of foute antwoorden. Dus je kunt niet slagen of zakken voor deze cursus.

Hoeveel tijd kost de cursus mij?

De cursus hangt af van jouw manier van leren. Ik wil er dus niet perse een tijd aan verbinden. Maar om toch antwoord te geven kan de cursus 2 à 3 weken duren. Mijn advies is dat je wel de tijd neemt en niet te snel door de cursus heen gaat.

Wat zijn de benodigdheden die ik nodig heb voor de cursus?

Een laptop/computer, werkboek, calculator, pen en papier

Waar zal de cursus mij brengen?

Dat hangt allemaal af van jouw inzet. Waar wil je dat de cursus je naartoe leidt? Voor sommigen is deze cursus op zichzelf alles wat ze hoeven te doen om hun financiële leven op orde te krijgen en in staat te zijn om het verder alleen te doen.

Anderen gebruiken het als een stap om meer te leren over hun relatie met geld of om hun financiën beter te organiseren en beheren.

Sommigen willen wat dieper werken aan hun money mindset en de emotionele relatie die ze met geld hebben leren begrijpen en hier uiteindelijk kunnen op inspelen.

© Copyright 2023 Budget met Danie | Privacy Statement | Algemene voorwaarden