Hoe werkt het?

Bij Budget met Danie kun je erop vertrouwen dat je op de juiste manier geholpen wordt. Er wordt goed gekeken naar de hulpvraag, de huidige situatie en de oorzaak. Om jou beter te leren kennen start elke samenwerking altijd eerst met een kennismakingsgesprek.

Stap 1: Aanmelding
Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Ik maak graag kennis met jou. Je kunt je aanmelden voor een gratis geldstrategiesessie via onderstaande knop.

Stap 2: Geldstrategiesessie
Een geldstrategiesessie is een gesprek dat online zal plaatsvinden. Tijdens een geldstrategiesessie kun je 30 minuten sparren over jouw financiële situatie, waarin ik een duidelijk beeld krijg van jou, je financiën, wensen en behoeften. Verder krijg ik inzicht in welke kansen en mogelijkheden er voor jou liggen, zodat je de resultaten gaat behalen en het leven kunt gaan leiden die je voor ogen hebt.

Ik stel jou kritische, onderzoekende en concrete vragen. Na de sessie heb je genoeg inspiratie en kun je voor jezelf bepalen welke vervolg je aan jouw financiële leven wilt geven!

Stap 3: Keuze coachingspakket
Wil je graag gebruik maken van mijn diensten, dan stel ik een aantal vragen met betrekking tot jouw behoefte en budget. Samen gaan wij na welke pakket het beste bij jou past. Je ontvangt dan een budgetcoach-overeenkomst. In deze overeenkomst worden o.a. afspraken vastgelegd over de duur, de frequentie en de kosten.

Indien je na de geldstrategiesessie (stap 2) besluit om geen gebruik te maken van mijn diensten, dan blijft jouw privacy gewaarborgd.
Alles wat er besproken is blijft uiteraard in vertrouwde handen!

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?