Budgetcoaching

Wat is het nut?

Heel vaak is de reactie van mensen: Waarom zou ik betalen voor een Budgetcoach? Ik kan het zelf ook! Gelukkig is dit in de meeste gevallen zo. Echter zie ik in veel situaties dat men de financiële huishouding niet op orde heeft. Veel mensen zien een financiële burn-out niet aankomen, totdat ze er helemaal doorheen zitten. Budget met Danie heeft de ervaring en juiste werkwijze waardoor je zelf het in- en overzicht krijgt over jouw financiële huishouden en een financiële burn-out voorkomt of van een financiële burn-out hersteld.

Financiële burn-out

Een financiële burn-out kan je vergelijken met de ‘gewone’ burn-out. Je bent in dit geval opgebrand over je financiën. Je moet veel ballen hoog houden. Je probeert bij te zijn met de rekeningen, achterstanden probeer je in te lopen en daarnaast de schulden af te betalen. Je probeert te sparen, maar ziet niet echt resultaat. Je moet elke maand extra zuinig zijn, zodat je het net aan redt. Een financiële burn-out is moeilijk vast te stellen, omdat het er heel langzaam inkruipt (nalatigheid) of uit het niets direct aanwezig is (life-event). 

Mensen reageren verschillend op een financiële burn-out. De één heeft last van psychische klachten, de ander heeft last van lichamelijke klachten en soms heeft men last van beiden. Wanneer je tegen het randje zit van een financiële burn-out, kan je misschien het gevoel hebben dat het je ook niet meer kan schelen. Je bent het zat om je uitgaven bij te houden. Je bent het zat om jezelf dingen te verbieden die je graag wilt, omdat je moet bezuinigen. Op het moment dat niet op tijd aan de bel wordt getrokken, gaat het van kwaad tot erger.

Hoe fijn is het als je hier de juiste coaching in krijgt, zodat je voor eens en voor altijd je financiële leven op orde krijgt, maar ook houdt. Dit is vooral de uitdaging.

Door de verschillende coachingsessies die zullen plaatsvinden, zal je niet alleen in- en overzicht krijgen in jouw financiële leven, maar er zal ook op persoonlijk vlak verandering plaatsvinden. Ik heb een achtergrond in de psychiatrische hulpverlening (GGZ-Agoog) en heb verschillende mensen begeleid in hun proces naar zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Deze ervaring en kennis komt terug in mijn coaching. Na de coachingsessies met mij ervaar je een blijvende en duurzame verandering. Mijn focus ligt vooral op jouw money mindset,  financiële gedrag -en vaardigheden.

Het effect van de coachingsessies bij Budget met Danie zorgt ervoor dat:

  • Je bewust zal zijn van jouw financiële mindset, gedrag en vaardigheden.
  • Verandering gestimuleerd wordt, doordat blokkades en of overtuigingen worden opgeheven.
  • Je meer vertrouwen zal hebben in eigen kunnen en eigen keuzes.
  • Je je financiële doelen bereikt.
  • Je handvatten voor in de toekomst hebt.
  • Een financiële burn-out wordt voorkomen.

Merk jij dat je vastloopt in je financiën en wil je dat ik meekijk? Wacht dan niet langer en bekijk het aanbod waarmee ik jou kan helpen!

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

© Copyright 2023 Budget met Danie | Privacy Statement | Algemene voorwaarden