Belangrijke links

Ontvang je toeslagen of wil je weten of je hier recht op hebt? Bereken dan op de site van de belastingdienst of je recht hebt op toeslagen.
www.belastingdienst.nl/toeslagen


Het regelen van hulp, zorg of ondersteuning kan soms lastig zijn. Weet je niet goed waar je moet zijn of wat er mogelijk is? De website Regelhulp helpt jou op weg.
www.regelhulp.nl


Heb je een incassobrief ontvangen met daarin de extra kosten? Bereken voor jezelf of de extra kosten klopt. Met de rekenhulp zie je direct hoeveel kosten het incassobureau jou maximaal in rekening mag brengen.
www.consuwijzer.nl/rekenhulp-incassokosten


Er bestaan allerlei tegemoetkomingen. Soms meer dan je denkt. Weet jij niet waar je recht op hebt? Bereken in een paar stappen waar je mogelijk recht hebt.
www.berekenuwrecht.nibud.nl


Het is goed om geïnformeerd te blijven over financiële onderwerpen. Het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) is een onafhankelijke stichting die informeert en adviseert over de financiën van huishoudens.
www.nibud.nl


Wil je bijvoorbeeld jouw abonnement of lidmaatschap opzeggen, maar weet je niet hoe je de brief moet opstellen? Opzeggen.nl biedt kant-en-klare gratis opzegbrieven voor verschillende organisaties. Je kunt, zonder registratie, direct gebruik maken van alle opzegbrieven.
www.opzeggen.nl


Heb je te maken met een beslaglegging en snap/weet je niet hoeveel inkomen je hoort over te houden? Dan kun je de beslagvrije voet zelf berekenen met de rekenmodule.
www.kbvg.nl/beslagvrijevoet​


Weet je niet meer welke beslagen er allemaal gelegd zijn? Schuldenwijzer geeft snel een overzicht van de beslagen op je inkomsten.
www.schuldenwijzer.nl