Strippenkaart

Ik weet als geen ander hoe ingewikkeld en chaotisch de financiën soms kunnen zijn. En dat je het niet altijd alleen kunt oplossen. Vaak helpt een coachingsessie om jou weer op de goede weg te helpen. Steeds meer mensen kiezen voor meerdere losse coachingsessies, omdat ze de coaching op specifieke momenten nodig hebben en geen coachingspakket willen.

Mijn focus ligt hiervoor voornamelijk op jouw mindset, gedrag en vaardigheden. Ik werk volgens een zelf ontwikkelde methode. Deze methodiek zorgt voor een duurzame oplossing, zodat je na de sessies over de juiste financiële kwaliteiten beschikt om zelfstandig je financiën te beheren. De Strippenkaart van Budget met Danie is makkelijk, handig en op elk willekeurig moment in te zetten. Door mijn open en concrete vragen krijg je opnieuw de focus en kan je goed doorpakken.

Wanneer kun je de Strippenkaart inzetten?

 • Je hebt behoefte aan een extra check, een kritische blik en een stok achter de deur bij jouw financiële leven (support).
 • Je loopt steeds vast, blijft piekeren over jouw financiële situatie en hebt behoefte aan een sparringspartner.
 • Je hebt geen financiële doelen en als je die wel hebt, dan bereik je ze nog steeds niet.
 • Je loopt steeds tegen het feit aan dat het niet lukt om te sparen en weet niet waar het aan ligt.
 • Je hebt het gevoel dat je vastloopt in je leven en wilt graag vooruit maar ziet geen resultaat van al jouw inspanningen.

Hoe werkt het?
De Strippenkaart is flexibel inzetbaar. Je kan in jouw eigen tijd en tempo gebruik maken van deze kaart, zonder dat het uitmaakt of er twee weken, 4 maanden of een half jaar tussen de gesprekken zit. Jij hebt de regie en geeft aan wanneer je behoefte hebt aan een coachingsessie. De coachingsessies kunnen zowel online als fysiek plaatsvinden. De Strippenkaart is voor 3 of 6 uur aan te schaffen en is een jaar lang geldig vanaf het moment van afname.

*Het maken van een financieel maandoverzicht of een budgetplan is uitgesloten bij dit pakket.

Wat levert het op?

 • Een verbetering in jouw financiële mindset, gedrag en vaardigheden.
 • Het boeken van mooie resultaten tijdens en na de coachingsgesprekken.
 • Je hebt duidelijke financiële doelen gesteld en kan hier naartoe werken.
 • Je hebt handvatten om je patronen te herkennen en te doorbreken.
 • Het aanleren van nieuwe gewoonten en deze volhouden.
 • Je leert op je eigen financiële keuzes te vertrouwen.

Meer informatie? Boek een gratis Geldstrategiesessie!

Ander aanbod

Persoonlijke Coaching

Wil je graag 1-op-1 coaching bij jouw financiën gedurende 6 maanden? Denk hierbij aan in- en overzicht creëren in jouw financiën. Met dit pakket gaan wij dieper in op jouw situatie en gaan wij naar de kern. Wat is er precies aan de hand en hoe gaan wij dit zorgvuldig aanpakken? Het is mijn taak […]

Bekijk aanbod

Financiële Scan

De Financiële Scan is perfect voor jou wanneer je geen coachingstraject nodig hebt, maar wel graag een goede check wil op je financiën. Dit geldt ook voor wanneer je het gevoel hebt dat je enige tijd het in- en overzicht bent kwijtgeraakt en het hierdoor ook niet lukt om te sparen en of je financiële […]

Bekijk aanbod

Geldstrategiesessie (gratis)

Een geldstrategiesessie is een gratis gesprek dat online zal plaatsvinden. Tijdens een geldstrategiesessie kan je sparren over jouw financiële situatie waarin ik een duidelijk beeld krijg van jou, je financiën, wensen en behoeften. Verder krijg ik inzicht in welke kansen en mogelijkheden er voor jou liggen, zodat je de resultaten gaat behalen en het leven […]

Bekijk aanbod

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?