Strippenkaart

Ik weet als geen ander hoe ingewikkeld en chaotisch de financiën soms kunnen zijn. En dat je het niet altijd alleen kunt oplossen. Vaak helpt een coachingsessie om jou weer op de goede weg te helpen. Steeds meer mensen kiezen voor meerdere losse coachingsessies, omdat ze de coaching op specifieke momenten nodig hebben en geen coachingspakket willen. Door mijn open en concrete vragen krijg je opnieuw de focus en kan je goed doorpakken in de juiste richting.

Wanneer kun je de Strippenkaart inzetten?

  • Je hebt behoefte aan een extra check, een kritische blik en een stok achter de deur bij jouw financiële leven (support).
  • Je loopt steeds vast, blijft piekeren over jouw financiële situatie en hebt behoefte aan een sparringspartner.
  • Je hebt geen financiële doelen en als je die wel hebt, dan bereik je ze nog steeds niet.
  • Je loopt steeds tegen het feit aan dat het niet lukt om te sparen en weet niet waar het aan ligt.
  • Je hebt het gevoel dat je vastloopt in je leven en wilt graag vooruit maar ziet geen resultaat van al jouw inspanningen.

Hoe werkt het?

De Strippenkaart van Budget met Danie is makkelijk, handig en op elk willekeurig moment in te zetten.

Je kan in jouw eigen tijd en tempo gebruik maken van deze kaart, zonder dat het uitmaakt of er twee weken, 4 maanden of een half jaar tussen de gesprekken zit.

Jij hebt de regie en geeft aan wanneer je behoefte hebt aan een coachingsessie. De coachingsessies kunnen zowel online als fysiek plaatsvinden.

De coachingsessies hebben een duur van 60 minuten en de check-in momenten hebben een duur van 30 minuten. De Strippenkaart is voor 2, 3 of 4 sessies aan te schaffen en is een jaar geldig vanaf het moment van afname.

Wat is jouw investering?

  • Strippenkaart: 2 sessies + 2 check-in momenten €375,- exclusief BTW.
  • Strippenkaart: 3 sessies + 3 check-in momenten €475,- exclusief BTW.
  • Strippenkaart: 4 sessies + 4 check-in momenten €575,- exclusief BTW.

    *Het maken van een budgetplan is uitgesloten bij dit pakket.

Meer informatie? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

Ander aanbod

Financiële Scan

De Financiële Scan is perfect voor jou wanneer je graag een goede check wil op je financiën middels een eenmalige sessie. De Financiële Scan geeft in korte tijd in- en overzicht in je financiën, zonder dat jij hier veel uren in moet steken. Je kan na de scan direct aan de slag met de persoonlijke […]

Bekijk aanbod

Geldstrategiesessie

Je hebt het al een tijd zelf geprobeerd, maar het heeft nog niet het gewenste resultaat opgeleverd wat je in gedachten had. Daarnaast wil je meer uit jouw financiën halen door de juiste focus en richting. Ik help jou graag tijdens de geldstrategiesessie met jouw concrete financiële hulpvraag. Wat kun je verwachten van de geldstrategiesessie? Tijdens […]

Bekijk aanbod

Soms kun je nog twijfelen of denken dat het niet de juiste tijd/moment is om te starten met jouw financiën. Bedenk dat dit jouw beperkende overtuigingen zijn die ervoor zorgen dat de dingen die nieuw zijn voor jouw mindset, gedrag en vaardigheden gaat uitstellen en uiteindelijk excuusjes gaat verzinnen om jouw gedrag goed te praten. Dus maak een begin aan jouw financiële reis. Iedereen heeft een ander verhaal en dat is oke. Het meest belangrijke is dat je een begin maakt, ook al betekent het dat je het best eng vindt.

“Het geheim om vooruit te komen, is door te beginnen. Het geheim van het beginnen, is door jouw moeilijke en grote taken op te splitsen in kleine behapbare taken en vervolgens met de eerste taak te beginnen.”

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

© Copyright 2022 Budget met Danie | Privacy Statement | Algemene voorwaarden