Geldstrategiesessie

Je hebt het al een tijd zelf geprobeerd, maar het heeft nog niet het gewenste resultaat opgeleverd wat je in gedachten had. Daarnaast wil je meer uit jouw financiën halen door de juiste focus en richting. Ik help jou graag tijdens de geldstrategiesessie met jouw concrete financiële hulpvraag.

Wat kun je verwachten van de geldstrategiesessie?

Tijdens de geldstrategiesessie stel ik jou kritische, onderzoekende en concrete vragen. Je kunt sparren over jouw financiële situatie waarin ik een duidelijk beeld krijg van jou, je financiën, wensen en behoeften. Wij gaan na hoe je jouw financiële situatie tot nu toe hebt aangepakt. Wat goed loopt, waar je tegenaan loopt en wat vooral beter zou kunnen. Verder krijg ik inzicht in welke kansen en mogelijkheden er voor jou liggen en jij voor jezelf kunt bepalen welke concrete stappen je gaat zetten om echte resultaten te behalen.

Na de sessie heb je genoeg inspiratie, weet je precies wat je te doen staat en kun je direct aan de slag met de persoonlijke adviezen en je strategie implementeren!

Hoe werkt het?

Je ontvangt een vragenlijst na het boeken van de sessie. Deze vul je in, zodat ik jou beter leer kennen en een duidelijk beeld heb van je achtergrond en je financiën.

Verder ontvang je een link naar de online kalender waar jij zelf jouw datum en tijd kunt inplannen wanneer het jou het beste uitkomt.

De sessie vindt online plaats en duurt 75 minuten.

Je ontvangt na de sessie een concreet stappenplan, zodat je direct aan de slag kunt.

Na de sessie plannen wij een nieuw moment in voor een evaluatiemoment. Tijdens de evaluatie bespreken we wat je tot dusver hebt gedaan van het stappenplan en beantwoord ik je vragen.

Jouw investering is €295 p.p. exclusief BTW.

*Het maken van een financieel maandoverzicht of een budgetplan is uitgesloten bij dit pakket.

Ander aanbod

Persoonlijke Coaching

Wil je graag een intensieve 1-op-1 coaching bij jouw financiën gedurende 3 of 6 maanden? Denk hierbij aan in- en overzicht creëren in jouw financiën. Met dit pakket gaan wij dieper in op jouw situatie en gaan wij naar de kern. Waar loop je precies tegenaan en hoe gaan wij dit zorgvuldig aanpakken? Het is […]

Bekijk aanbod

Financiële Scan

De Financiële Scan is perfect voor jou wanneer je graag een goede check wil op je financiën middels een eenmalige sessie. De Financiële Scan geeft in korte tijd in- en overzicht in je financiën, zonder dat jij hier veel uren in moet steken. Je kan na de scan direct aan de slag met de persoonlijke […]

Bekijk aanbod

Soms kun je nog twijfelen of denken dat het niet de juiste tijd/moment is om te starten met jouw financiën. Bedenk dat dit jouw beperkende overtuigingen zijn die ervoor zorgen dat de dingen die nieuw zijn voor jouw mindset, gedrag en vaardigheden gaat uitstellen en uiteindelijk excuusjes gaat verzinnen om jouw gedrag goed te praten. Dus maak een begin aan jouw financiële reis. Iedereen heeft een ander verhaal en dat is oke. Het meest belangrijke is dat je een begin maakt, ook al betekent het dat je het best eng vindt.

“Het geheim om vooruit te komen, is door te beginnen. Het geheim van het beginnen, is door jouw moeilijke en grote taken op te splitsen in kleine behapbare taken en vervolgens met de eerste taak te beginnen.”

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

© Copyright 2023 Budget met Danie | Privacy Statement | Algemene voorwaarden