Financiële Scan

De Financiële Scan is perfect voor jou wanneer je graag een goede check wil op je financiën middels een eenmalige sessie. De Financiële Scan geeft in korte tijd in- en overzicht in je financiën, zonder dat jij hier veel uren in moet steken. Je kan na de scan direct aan de slag met de persoonlijke adviezen, praktische tips en nieuwe inzichten.

Je wil graag optimaal genieten van het leven (financiële vrijheid), maar weet niet hoe je het moet aanpakken. Laat mij je helpen! In een aantal uur help ik jou bij een goede basis voor jouw financiën. Zo weet je waar je je op moet focussen en welke stappen je o.a. moet nemen om op een slimme manier je financiële doelen te behalen. 

Voor wie is de Financiële Scan?

  • Je hebt het veelal zelf geprobeerd, omdat je het vanuit huis niet hebt meegekregen hoe met geld om te gaan.
  • Je loopt achter de feiten aan, houdt nauwelijks geld over en komt hierdoor maandelijks net rond.
  • Je verdient genoeg, maar weet niet waar je geld naartoe gaat en wil graag leren budgetteren.
  • Je hebt geen overzicht, structuur en discipline als het neerkomt op je financiën.
  • Je wil graag sparen, maar het lukt steeds niet. Of je spaart, maar gebruikt het weer voor andere doeleinden.
  • Je wil een eenmalige afspraak en niet verbonden zijn aan een uitgebreid coachingstraject.

Wat ontvang je bij dit pakket?

1. Ik maak een goede analyse van de financiën en stel dan een uitgebreid budgetplan op, waarin ik jou persoonlijk advies en praktische tips geef hoe jouw financiën te verbeteren en of hoe te (be)sparen, zodat je eindelijk jouw doelen gaat bereiken. Hier zal ook een financieel maandoverzicht in meegenomen worden.
2. Een check-in moment om een vinger aan de pols te houden.
3. Je ontvangt een digitale Budget met Danie maandoverzicht template om na de Scan jouw maandelijkse financiën zelf bij te houden.
4. Een formulier met uitleg over de verschillende budgetteringsmethoden, zodat je voor jezelf kan nagaan welke methode bij jouw situatie past.
5. Het traject wordt afgesloten met een evaluatiegesprek. Ik zorg hierbij voor de juiste nazorg om de voortgang van jouw proces bij te houden en om eventuele terugval te voorkomen.
*De Financiële Scan is ook uit te breiden met extra coachingsessies. Prijs op aanvraag beschikbaar.

Wat is jouw investering?

€425,- p.p. exclusief BTW.

Meer informatie? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

Ander aanbod

Persoonlijke Coaching

Wil je graag een intensieve 1-op-1 coaching bij jouw financiën gedurende 3 of 6 maanden? Denk hierbij aan in- en overzicht creëren in jouw financiën. Met dit pakket gaan wij dieper in op jouw situatie en gaan wij naar de kern. Waar loop je precies tegenaan en hoe gaan wij dit zorgvuldig aanpakken? Het is […]

Bekijk aanbod

Geldstrategiesessie

Je hebt het al een tijd zelf geprobeerd, maar het heeft nog niet het gewenste resultaat opgeleverd wat je in gedachten had. Daarnaast wil je meer uit jouw financiën halen door de juiste focus en richting. Ik help jou graag tijdens de geldstrategiesessie met jouw concrete financiële hulpvraag. Wat kun je verwachten van de geldstrategiesessie? Tijdens […]

Bekijk aanbod

Soms kun je nog twijfelen of denken dat het niet de juiste tijd/moment is om te starten met jouw financiën. Bedenk dat dit jouw beperkende overtuigingen zijn die ervoor zorgen dat de dingen die nieuw zijn voor jouw mindset, gedrag en vaardigheden gaat uitstellen en uiteindelijk excuusjes gaat verzinnen om jouw gedrag goed te praten. Dus maak een begin aan jouw financiële reis. Iedereen heeft een ander verhaal en dat is oke. Het meest belangrijke is dat je een begin maakt, ook al betekent het dat je het best eng vindt.

“Het geheim om vooruit te komen, is door te beginnen. Het geheim van het beginnen, is door jouw moeilijke en grote taken op te splitsen in kleine behapbare taken en vervolgens met de eerste taak te beginnen.”

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

© Copyright 2023 Budget met Danie | Privacy Statement | Algemene voorwaarden