Financiële Scan

De Financiële Scan is dé oplossing voor een snelle en effectieve check van je financiën. In slechts een halve dag krijg je een compleet overzicht van je financiële situatie, zonder dat het je veel tijd kost. Samen zorgen we voor een stevige basis voor jouw financiën, zodat je precies weet waar je je op moet focussen en welke stappen je moet nemen om slimme financiële doelen te bereiken. Na deze sessie kun je direct aan de slag met persoonlijke adviezen, praktische tips en nieuwe inzichten. Geef je financiën een boost en begin vandaag nog aan een betere financiële toekomst!

Voor wie is de Financiële Scan?

  • Als je zelf al van alles hebt geprobeerd om goed met geld om te gaan, maar het nog niet lukt.
  • Als je genoeg verdient, maar geen idee hebt waar je geld naartoe gaat en graag wilt leren budgetteren.
  • Als je geen overzicht en structuur hebt als het om je financiën gaat.
  • Als je graag wilt sparen, maar telkens vastloopt of het geld weer voor andere dingen gebruikt.
  • Als je op zoek bent naar een eenmalige afspraak en niet gebonden wilt zijn aan een intensief coachingstraject.

Wat ontvang je bij de Financiële Scan?

1. Een grondige analyse van je financiële huishouding en een op maat gemaakt budgetplan. Ik geef je persoonlijk advies en praktische tips om je financiën te verbeteren en effectiever te (be)sparen, zodat je eindelijk je doelen kunt bereiken. Het budgetplan bevat ook een overzicht van je maandelijkse financiën.
2. Een check-in moment na een aantal weken om de voortgang te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden.
3. Een digitale Budget met Danie maandoverzicht template, zodat je na de Financiële Scan zelf je maandelijkse financiën kunt bijhouden.
4. Een evaluatiegesprek aan het einde van het traject om de voortgang te evalueren en nazorg te bieden. Ik sta klaar om je te ondersteunen en eventuele terugval te voorkomen.

*Je kunt de Financiële Scan ook uitbreiden met extra coachingsessies. De prijs hiervoor is op aanvraag beschikbaar.

Wat is jouw investering?

€495,- exclusief BTW.

Meer informatie? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

Ander aanbod

Persoonlijke Coaching

Wil je graag intensieve 1-op-1 coaching op het gebied van jouw financiën gedurende 3, 6 of 9 maanden? Dan is dit pakket perfect voor jou! We gaan samen aan de slag om inzicht te creëren en structuur aan te brengen in jouw financiën. Met dit pakket duiken we dieper in jouw situatie en richten we […]

Bekijk aanbod

Side Hustle Strategiesessie

Ontdek de Side Hustle Strategiesessie! Heb jij al een tijdje gezocht naar de juiste side hustle, maar heb je nog niet het gewenste resultaat behaald? Weet je niet waar te beginnen of hoe je het beste kunt aanpakken? Geen zorgen, ik sta klaar om jou te helpen tijdens de strategiesessie met jouw concrete hulpvraag. Met […]

Bekijk aanbod

Laat je niet weerhouden door twijfels of beperkende overtuigingen! Het is tijd om te starten met jouw financiële reis, zelfs als het eng lijkt. Onthoud: het geheim om vooruit te komen is simpelweg door te beginnen. Verdeel grote taken in kleine behapbare stappen en begin met de eerste taak. Maak een begin, overwin je angsten en zie hoe je stap voor stap groeit naar financiële vrijheid!

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

© Copyright 2023 Budget met Danie | Privacy Statement | Algemene voorwaarden