Financiële Scan

De Financiële Scan is perfect voor jou wanneer je geen coachingstraject nodig hebt, maar wel graag een goede check wil op je financiën. De Financiële Scan geeft in korte tijd in- en overzicht in je financiën, zonder dat jij hier veel uren in moet steken. Je kan na de scan direct aan de slag met de persoonlijke adviezen, praktische tips en nieuwe inzichten.

Je wil graag optimaal genieten van het leven (financiële vrijheid), maar weet niet hoe je het moet aanpakken. Heb je vragen of momenten zoals deze?

 • Hoe komt het dat ik regelmatig geld tekort kom ondanks een goed inkomen?
 • Je vindt het fijn om leuke dingen te doen waar je helemaal gelukkig van wordt zoals het uiteten, verschillende landen bezoeken, shoppen, bioscoopje et cetera.
 • Je bent verrast wanneer er een rekening in de brievenbus ligt.
 • Je bent zoekende naar de juiste manier om goed met jouw geld om te gaan.
 • Je hebt nauwelijks tot niet geleerd hoe met geld om te gaan.
 • Je hebt wel geleerd hoe om te gaan met geld, maar hebt vaak een terugval waardoor het niet lukt om het gedrag lang vol te houden of je valt weer in jouw oude patronen.
 • Je verlangt naar meer rust en vrijheid.

Laat mij je helpen!

In een aantal uur help ik jou bij een goede basis voor jouw financiën. Zo weet je waar je je op moet focussen en welke stappen je o.a. moet nemen om op een slimme manier je financiële doelen te behalen. 

Voor wie is de Financiële Scan?

 • Je hebt het veelal zelf geprobeerd, omdat je het vanuit huis niet hebt meegekregen hoe met geld om te gaan.
 • Je loopt achter de feiten aan, houdt nauwelijks geld over en komt hierdoor maandelijks net rond.
 • Je verdient genoeg, maar weet niet waar je geld naartoe gaat en wil graag leren budgetteren.
 • Je hebt geen overzicht, structuur en discipline als het neerkomt op je financiën.
 • Je wil graag sparen, maar het lukt steeds niet. Of je spaart, maar gebruikt het weer voor andere doeleinden.
 • Je wil een eenmalige afspraak en niet verbonden zijn aan een uitgebreid coachingstraject.

Wat ontvang je bij dit pakket?

1. Ik maak een analyse van de financiën en stel dan een uitgebreid budgetplan op. Hier zal ook een financieel maandoverzicht in meegenomen worden.
2. Je ontvangt een digitale Budget met Danie maandoverzicht (spreadsheet) om jouw maandelijkse financiën zelf bij te houden.
3. Een formulier met uitleg over de verschillende budgetteringsmethoden, zodat je voor jezelf kan nagaan welke methode bij jouw situatie past.
4. Mail en of Whatsapp contact voor vragen.
5. Een Budget met Danie jaarplanner. De jaarplanner is een goede tool waarmee je een duidelijk overzicht krijgt in jouw financiële huishouding.
6. Persoonlijk advies en praktische tips over hoe jouw financiën te verbeteren en of hoe te besparen en sparen.
7. Een evaluatiegesprek, drie maanden na de Financiële Scan, inclusief samenvatting. Ik zorg hierbij voor de juiste nazorg om de voortgang van jouw proces bij te houden en om eventuele terugval te voorkomen.
*De Financiële Scan is ook uit te breiden met extra coachingsessies. Hiervoor kan je gebruik maken van de Strippenkaart.

Wat levert de scan jou op?

 • Je bent op de hoogte van wat zich precies afspeelt.
 • Je hebt inzicht en grip op jouw uitgavenpatroon.
 • Je hebt duidelijke financiële doelen gesteld en kan hier naartoe werken.
 • Je leert sparen op een natuurlijke manier, wat bij jouw situatie past.
 • Je weet wat je valkuilen zijn en kan hierop inspelen.

Wat is jouw investering?

€595,- inclusief BTW.

Meer informatie? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

Ander aanbod

Persoonlijke Coaching

Wil je graag een intensieve 1-op-1 coaching bij jouw financiën gedurende 6 maanden? Denk hierbij aan in- en overzicht creëren in jouw financiën. Met dit pakket gaan wij dieper in op jouw situatie en gaan wij naar de kern. Waar loop je precies tegenaan en hoe gaan wij dit zorgvuldig aanpakken? Het is mijn taak […]

Bekijk aanbod

Strippenkaart

Ik weet als geen ander hoe ingewikkeld en chaotisch de financiën soms kunnen zijn. En dat je het niet altijd alleen kunt oplossen. Vaak helpt een coachingsessie om jou weer op de goede weg te helpen. Steeds meer mensen kiezen voor meerdere losse coachingsessies, omdat ze de coaching op specifieke momenten nodig hebben en geen […]

Bekijk aanbod

1-op-1 geldstrategiesessie

Je hebt het al een tijd zelf geprobeerd, maar het heeft nog niet het gewenste resultaat opgeleverd wat je in gedachten had. Daarnaast wil je meer uit jouw financiën halen door de juiste focus en richting. Ik help jou graag tijdens de 1-op-1 geldstrategiesessie met jouw concrete financiële hulpvraag. Wat kun je verwachten van de 1-op-1 […]

Bekijk aanbod

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?