Financiële Scan

De Financiële Scan is dé oplossing voor een 𝘀𝗻𝗲𝗹𝗹𝗲 𝗲𝗻 𝗲𝗳𝗳𝗲𝗰𝘁𝗶𝗲𝘃𝗲 𝗰𝗵𝗲𝗰𝗸 van je financiën. In slechts een 𝗵𝗮𝗹𝘃𝗲 𝗱𝗮𝗴 krijg je een compleet overzicht van je financiële situatie, zonder dat het je veel tijd kost. Samen zorgen we voor een 𝘀𝘁𝗲𝘃𝗶𝗴𝗲 𝗯𝗮𝘀𝗶𝘀 voor jouw financiën, zodat je precies weet waar je je op moet focussen en welke stappen je moet nemen om jouw 𝗳𝗶𝗻𝗮𝗻𝗰𝗶ë𝗹𝗲 𝗱𝗼𝗲𝗹𝗲𝗻 te bereiken. Na deze sessie kun je direct aan de slag met de 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗼𝗻𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 𝗮𝗱𝘃𝗶𝗲𝘇𝗲𝗻, 𝗽𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝘀𝗰𝗵𝗲 𝘁𝗶𝗽𝘀 𝗲𝗻 𝗻𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗶𝗻𝘇𝗶𝗰𝗵𝘁𝗲𝗻. Geef je financiën een boost en begin vandaag nog aan een betere financiële toekomst!

𝗩𝗼𝗼𝗿 𝘄𝗶𝗲 𝗶𝘀 𝗱𝗲 𝗙𝗶𝗻𝗮𝗻𝗰𝗶ë𝗹𝗲 𝗦𝗰𝗮𝗻?

  • Als je zelf al 𝘃𝗮𝗻 𝗮𝗹𝗹𝗲𝘀 𝗵𝗲𝗯𝘁 𝗴𝗲𝗽𝗿𝗼𝗯𝗲𝗲𝗿𝗱 om goed met geld om te gaan, maar het nog niet lukt.
  • Als je genoeg verdient, maar 𝗴𝗲𝗲𝗻 𝗶𝗱𝗲𝗲 hebt waar je geld naartoe gaat en graag wilt 𝗹𝗲𝗿𝗲𝗻 𝗯𝘂𝗱𝗴𝗲𝘁𝘁𝗲𝗿𝗲𝗻.
  • Als je 𝗴𝗲𝗲𝗻 𝗼𝘃𝗲𝗿𝘇𝗶𝗰𝗵𝘁 𝗲𝗻 𝘀𝘁𝗿𝘂𝗰𝘁𝘂𝘂𝗿 hebt als het om je financiën gaat.
  • Als je graag wilt 𝘀𝗽𝗮𝗿𝗲𝗻, maar telkens vastloopt of het geld weer voor andere dingen gebruikt.
  • Als je op zoek bent naar 𝗲𝗲𝗻 𝗲𝗲𝗻𝗺𝗮𝗹𝗶𝗴𝗲 𝗮𝗳𝘀𝗽𝗿𝗮𝗮𝗸 en niet gebonden wilt zijn aan een intensief coachingstraject.

𝗪𝗮𝘁 𝗼𝗻𝘁𝘃𝗮𝗻𝗴 𝗷𝗲 𝗯𝗶𝗷 𝗱𝗲 𝗙𝗶𝗻𝗮𝗻𝗰𝗶ë𝗹𝗲 𝗦𝗰𝗮𝗻?

1. Een 𝗴𝗿𝗼𝗻𝗱𝗶𝗴𝗲 𝗮𝗻𝗮𝗹𝘆𝘀𝗲 van je financiële huishouding en een 𝗼𝗽 𝗺𝗮𝗮𝘁 𝗴𝗲𝗺𝗮𝗮𝗸𝘁 budgetplan. Ik geef je 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗼𝗻𝗹𝗶𝗷𝗸 𝗮𝗱𝘃𝗶𝗲𝘀 𝗲𝗻 𝗽𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝘀𝗰𝗵𝗲 𝘁𝗶𝗽𝘀 om je 𝗳𝗶𝗻𝗮𝗻𝗰𝗶ë𝗻 𝘁𝗲 𝘃𝗲𝗿𝗯𝗲𝘁𝗲𝗿𝗲𝗻 en 𝗲𝗳𝗳𝗲𝗰𝘁𝗶𝗲𝘃𝗲𝗿 𝘁𝗲 (𝗯𝗲)𝘀𝗽𝗮𝗿𝗲𝗻, zodat je eindelijk je 𝗱𝗼𝗲𝗹𝗲𝗻 𝗸𝘂𝗻𝘁 𝗯𝗲𝗿𝗲𝗶𝗸𝗲𝗻. Het budgetplan bevat ook een overzicht van je maandelijkse financiën.
2. Een 𝗰𝗵𝗲𝗰𝗸-𝗶𝗻 𝗺𝗼𝗺𝗲𝗻𝘁 na een aantal weken om de voortgang te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden.
3. Een digitale 𝗕𝘂𝗱𝗴𝗲𝘁 𝗺𝗲𝘁 𝗗𝗮𝗻𝗶𝗲 𝗺𝗮𝗮𝗻𝗱𝗼𝘃𝗲𝗿𝘇𝗶𝗰𝗵𝘁 𝘁𝗲𝗺𝗽𝗹𝗮𝘁𝗲, zodat je na de Financiële Scan zelf je maandelijkse financiën kunt bijhouden.
4. Een 𝗲𝘃𝗮𝗹𝘂𝗮𝘁𝗶𝗲𝗴𝗲𝘀𝗽𝗿𝗲𝗸 aan het einde van het traject om de voortgang te evalueren en nazorg te bieden. Ik sta klaar om je te ondersteunen en eventuele terugval te voorkomen.

𝗪𝗮𝘁 𝗶𝘀 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝗶𝗻𝘃𝗲𝘀𝘁𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴?

495 euro exclusief BTW.

𝗠𝗲𝗲𝗿 𝗶𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝘁𝗶𝗲? 𝗠𝗮𝗮𝗸 𝗱𝗮𝗻 𝗲𝗲𝗻 𝗮𝗳𝘀𝗽𝗿𝗮𝗮𝗸 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗲𝗲𝗻 𝗸𝗲𝗻𝗻𝗶𝘀𝗺𝗮𝗸𝗶𝗻𝗴𝘀𝗴𝗲𝘀𝗽𝗿𝗲𝗸!

Ander aanbod

Persoonlijke Coaching

Wil je graag 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗻𝘀𝗶𝗲𝘃𝗲 𝟭-𝗼𝗽-𝟭 𝗰𝗼𝗮𝗰𝗵𝗶𝗻𝗴 op het gebied van jouw financiën gedurende 𝟯, 𝟲 𝗼𝗳 𝟵 𝗺𝗮𝗮𝗻𝗱𝗲𝗻? Dan is dit pakket perfect voor jou! We gaan samen aan de slag om 𝗶𝗻𝘇𝗶𝗰𝗵𝘁 te creëren en 𝘀𝘁𝗿𝘂𝗰𝘁𝘂𝘂𝗿 aan te brengen in jouw financiën. Met dit pakket duiken we dieper in jouw situatie en richten we […]

Bekijk aanbod

Side Hustle Strategiesessie

𝗢𝗻𝘁𝗱𝗲𝗸 𝗱𝗲 𝗦𝗶𝗱𝗲 𝗛𝘂𝘀𝘁𝗹𝗲 𝗦𝘁𝗿𝗮𝘁𝗲𝗴𝗶𝗲𝘀𝗲𝘀𝘀𝗶𝗲! Heb jij al een 𝘁𝗶𝗷𝗱𝗷𝗲 𝗴𝗲𝘇𝗼𝗰𝗵𝘁 naar de juiste side hustle, maar heb je nog niet het 𝗴𝗲𝘄𝗲𝗻𝘀𝘁𝗲 𝗿𝗲𝘀𝘂𝗹𝘁𝗮𝗮𝘁 behaald? Weet je niet waar te beginnen of hoe je het beste kunt aanpakken? Geen zorgen, ik sta klaar om jou te helpen tijdens de strategiesessie met jouw 𝗰𝗼𝗻𝗰𝗿𝗲𝘁𝗲 𝗵𝘂𝗹𝗽𝘃𝗿𝗮𝗮𝗴. Met […]

Bekijk aanbod

Cursus

𝗦𝘁𝗲𝗹 𝗷𝗲 𝗲𝗲𝗻𝘀 𝘃𝗼𝗼𝗿.. Je begint je dag vol 𝘃𝗲𝗿𝘁𝗿𝗼𝘂𝘄𝗲𝗻 en eindigt met een gevoel van 𝘇𝗲𝗸𝗲𝗿𝗵𝗲𝗶𝗱, omdat je weer 𝘃𝗼𝗹𝗹𝗲𝗱𝗶𝗴𝗲 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗿𝗼𝗹𝗲 hebt over je financiële leven. Je kunt nu 𝗴𝗲𝗿𝗶𝗰𝗵𝘁 𝘀𝗽𝗮𝗿𝗲𝗻, je financiën goed bijhouden en indien nodig bijsturen, omdat je 𝗱𝘂𝗶𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 𝗳𝗶𝗻𝗮𝗻𝗰𝗶ë𝗹𝗲 𝗱𝗼𝗲𝗹𝗲𝗻 hebt gesteld en weet hoe je ze kunt bereiken. Je […]

Bekijk aanbod

Waarom wachten als je nu kunt beginnen aan jouw financiële reis? Laat twijfels en beperkende overtuigingen je niet tegenhouden! Ja, het kan eng lijken, maar hier is een geheim: 𝗱𝗲 𝘀𝗹𝗲𝘂𝘁𝗲𝗹 𝘁𝗼𝘁 𝘃𝗼𝗼𝗿𝘂𝗶𝘁𝗴𝗮𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝘀𝗶𝗺𝗽𝗲𝗹𝘄𝗲𝗴 𝗱𝗼𝗼𝗿 𝘁𝗲 𝗯𝗲𝗴𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻.

Neem die grote taken en verdeel ze in kleine, behapbare stappen. Zet de eerste stap en probeer je angsten overwinnen. Je zult versteld staan van je groei terwijl je stap voor stap op weg bent naar financiële vrijheid.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

© Copyright 2023 Budget met Danie | Privacy Statement | Algemene voorwaarden